| Ana282003 a întrebat:

Buna!
Vi s-a întâmplat vreodată să vi se spargă folia de sticla de pe ecranul telefonului fara sa o loviți cu ceva? Mie da, azi dimineață. Mergeam la magazin și când am ajuns acasă, am verificat cat e ceasul și am observat o crăpătură, de la un capăt la celălalt. Telefonul a stat în permanență în buzunar și nu l-am lovit. Eu posibil sa fie de la o bulă de aer?
Mulțumesc!

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Folia imbatraneste foarte repede. Se crapa la cea mai usoara atingere. Eu mi-am pus folie de silicon la un magazin specializat. Se zice ca este cea mai buna. Daca o-i mai trai sa vad!hee hee

| Ana282003 explică (pentru Salontanul):

Pai, problema e că am fost la un service și mi-am montat folia acum vreo luna... Măcar dacă ar fi ținut până după ce determin cu examenele, acum eu o perioada destul de încărcată și nu am timp sa mă ocup și de asta.

| Salontanul a răspuns (pentru Ana282003):

Ai pus o alta folie. Foliile de silicon se monteaza cu un lipici special si sunt mult mai rezistente. Ele sunt bagate intr-o imprimanta care le si taie dupa modelul telefonului tau. Se lipesc si cateva zile sunt bule de aer sub ele. Dupa 3-4 zile dispar bulele. Doamna de la magazin mi-a spus ca o are de 2 ani si i-a cazut pe jos telefonul. Era ca noua. Atata doar ca imaginea are niste sticliri mai ciudate dar nu deranjeaza la ochi.

| Ana282003 explică (pentru Salontanul):

Buna!
Mulțumesc pentru recomandare! Am avut înainte folie din silicon, doar că am înlocuit-o, pentru că o avea de destul de mult timp și la service mi-au recomandat-o pe asta. O sa incerc din nou, mulțumesc!

| VoidEternal a răspuns:

Se poate crăpa de la o zgârietură mai profundă, la variații de temperatura, sau din cauza unei imperfecțiuni ale sticlei. Am pățit și eu la un moment dat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am pățit sa am folia de sticla sparta, am mers cu folia sparta sa mi-o înlocuiască, dar se poate face comanda și pe internet eventual. Este costisitor și destul de neplacut evenimentul dar asta este pana la urma nu avem ce face, se intampla

| Ana282003 explică (pentru anonim_4396):

Da, așa e. Doar că mă întreb cum de s-au spart așa, adică, n-am avut nimic în buzunar de care sa se lovească

| GambleR40792 a răspuns:

Naspa de tot ce ti s-a intamplat, problema in astfel de cazuri e delicata, greu sa ti se repara gratis fiind si in garantie fara sa le prezinti un motiv bine intemeiat, nu prea acopera, in orice caz din proprie experienta orice ecran nou schimbat la telefon este echivalent cu cumpararea unuia nou

| Ana282003 explică (pentru GambleR40792):

Nu mi s-au spart ecranul de la telefon, doar folia de protecție, doar că m-am speriat când am observat, am dat-o jos repede, sa vad daca nu cumva s-a spart și ecranul. Dar am avut noroc, doar folia s-a spart. Doar că am avut telefonul in buzunar și nu îmi dau seama cum s-a întâmplat.

| GambleR40792 a răspuns (pentru Ana282003):

Ai avut noroc inseamna, la unele se poate sparge cu totul depinde de impact