| dydydeea a întrebat:

Vi se pare corect ce subiect ne-a dat la matematica?
Eu am niste nervi de imi vine sa ii omor pe cei de la educatie!
Am stat tot anul si am invatat ca o proasta la matematica pentru ca ma asteptam la ceva mult mai greu(am facut tot bun, de 10) si acuma pana si cei cu media 7 la matematica au luat peste 9 la examen si nu mi se pare corect, a fost prea usor, a fost mura-n gura...
Voi ce credeti?

13 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Stai linistita ca nu or sa ia cei toti peste 9, oricat ar fi de usor ei sunt niste prosti, si daca le-ar spune cineva raspunsurile nu ar fi in stare sa treca pe foaie

| LovellyAngel a răspuns:

Eu am o proasta in clasa cu media 6, 5 la mate care ia peste 9. Si eu care am terminat 2-3 culegeri iau 10, cam aceeasi nota cu un copil slab. Si mai ales ca sunt din Bucuresti, unde si o sutime la medie poate face diferenta... sunt curioasa ce medie va fi la Sava si la Lazarlaughing...

| dydydeea explică (pentru LovellyAngel):

Ai dreptate fix acelasi lucru s-a intamplat si la mine, numai ca eu nu sunt din buc laughing

| Belllla a răspuns:

Las`o asa! Mai bine sa faca ceva si aia care nu stiu nimic.

| positivity a răspuns:

Adevărat, a fost foarte simplu!
Însă, mai bine că ne-a dat ceva ușor, decât să ne dea ceva foarte greu la care să ne încurcăm!
Trebuie să ne mulțumim cu ceea ce ni se oferă, și să profităm!

| dydydeea explică (pentru positivity):

Mai bine dadea greu pentru ca ma descurcam la cate teste am facut...decat usor sa ia toti note mari:@:@

| ascovit a răspuns:

Sunt de aceeasi parere.
Oricum, stia linistita, ei avand o medie mica pe 5-8 nu au cum sa aiba o medie cu mult mai mare ca noi facandu-se media aritmetica cu cea de la examen.
Asta e, daca am invatat nu am invatat degeaba, ne va fi de folos la liceu.
Si acum vorbind serios, CHIAR a fost mura in gura " Cati elevi au luat nota 8?". serios?

| dydydeea explică (pentru ascovit):

Nu stiu in tara dar la mine in clasa cei cu media 7 la matematica iau 9 sau chiar peste 9 si nu mi se pare corect...eu care am invatat atat si pe langa ei stiu mult mai multa matematica dar ei :@:@ numai pot de nervi
ar trebui sa fii prea prost ca la examenul asta sa iei sub 5 ( scuze expresia)

| Disharmony a răspuns:

Am mai spus şi într-un alt comentariu că mai simplu de atât nu se putea. Nici mie nu mi se pare ok să fie atât de uşoare subiectele, însă, vezi tu, au fost făcute pentru nivelul elevilor de azi, care e foarte scăzut. Şi nici aşa nu vor lua toţi peste 5, crede-mă.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Trebuie să te obișnuiești cu chestii din astea. În viață vei da peste mai multe nedreptăți și mai urâte. Oricum, mai încolo nu vor mai conta deloc notele, acum e aiurea că poate vor intra la licee bune și cei slabi, însă degeaba intră, pentru că oricum nu vor face față și nu vor lua BAC-ul!

| FaraSareDoi a răspuns:

E nedrept, însa nu cred ca se vor lua note chiar asa de mari... mai ales la cei care nu s-au pregătit deloc. sunt sigura ca se vor găsi copii și cu note de 5. La subiectul 3 a fost mai complicat asa ca... nu îți face griji. sigur nu s-au priceput sa îl rezolve.

| Maddaaaaaa a răspuns:

Acest subiect a fost dat asa, sa intre tot prostul la un liceu bun, sincer si eu ma asteptat la teorema celor 3 perpendiculare, la ceva mai dificil modul, dar cand am vazut...

| andreix2c a răspuns:

Nu numai raspunsurile conteaza ( doar la subiectul 1 ). La partea a 2-a sau a 3-a trebuie sa argumentezi unele rationamente. Cum ar la fi S3, problema 2, punctul c.

Era usor sa aplici intr-un triunghi dreptunghic formula ( era logic ca, catetele aveau lungimi egale cu jumatatea laturilor bazei, dar trebuia argument. Cel mai bine era cu proiectii + argumente in triunghiuri isoscele )

Deci nu toti vor lua note mari.