| Vladuthz a întrebat:

voi aveti cumva Originea speciilor a lui Darwin in format pdf?

6 răspunsuri:
| AndyDeiu a răspuns:

Ai auzit de Google? Acuma s-au lansat..Probabil esti nou in lumea netului laughing

| Vladuthz explică (pentru AndyDeiu):

Am net inca de cand te jucai tu cu puta in tarana, am cautat pe google si nu am gasit de aia am venit aici.

| AndyDeiu a răspuns:

Atunci.dac nici pe google n-ai gasit ce te-ar face sa crezi ca pe site aci ai sa gasesti straight face ..Am cautat si eu mai mult decat pe google..Adicap rin index si chesti ideastea si nu este.Ori e scris gresit traducerea din engleza.Ori e asa cum zici si nu e.

Mai du-te pe la scoala, cati ani de educatie ai?

| AndyDeiu a răspuns (pentru Vladuthz):

Pai mai am greseli da nu de scriere ci tastatura mea e aiurea ca scriu pe laptop..si am scris si pe intuneric.te-ai uitat la ceas cand am postat laughing Si stai linistit am mai multa cultura ca tine..Si asa se explica ca esti manelist ca la avatar evident ai aratat cu ce gandesti laughing sti cum se zice fiecare da cu ce are rolling on the floor Rockerii dau cu capu Manelistii dau cu curu rolling on the floor Si am intrat pe site ca n-am ce face in timpul liber decat sa raspund la prosti ca tine..sau la uni care chiar au nevoie happy

Stii*
unii*

Deci sa inteleg ca ai facut limba romana cu femeia de serivici? cultura ce esti. App, cel slab jigneste primul happy.