Buna.Si eu tot a VIII-a sunt.
Ai dreptate, dificultatea evaluarilor depinde de fiecare. Daca eleveul respectiv se descurca bine sau foarte bine va fi mult mai usor pentru el decat daca ar avea multe goluri atat la matematica cat si la romana.
Mda pai cred ca pentru fiecare ca fi gradul de dificultate diferit in functie de cat stie si etc. si poti sa-mi dai si mie site-ul unde ai vazut subiectele, pls
@draguta site-ul este www.edu.ro :) cum intri, ai acolo subiecte examene nationale 2011. Succes la vara! Asta daca esti in clasa a VIII-a. :))
Din câte am auzit eu, va fi cea mai stupidă formă de testare de la capacitate până acum. probabil că iar vor schimba ăștia tot ce au ei chef iar la anul va fi și mai tâmpită.
Parerea mea este ca nu o sa fie exagerat de grele deoarece trebuie sa aiba nivel mediu de dificultate(asa ne-a spus noua dirigintele nostru) pentru ca toata lumea sa faca ceva
Nu trebuie sa te sperii de acele testari, am dat ceva asemanator anul trecut, au fost de'a dreptul banale sincer. Timp este suficient tot ce trebuie este rationament.E adevarat ca trebuie sa fii extrem de atent/atenta la cerinte atata tot.Anul trecut, nu am invatat mai nimic pentru acele testari, iar daca imi amintesc bine am luat 10 si 9.60 la ele, multi colegi erau foarte aproape de 10, insa au gresit caci au uitat sa precizeze anumite lucruri in demonstratia problemelor/nu au fost atenti.Mult succes!