Nu m-am pregatit.trec in clasa a11a...sunt la turism si alimentatie, nu-i bai.nu avem teme.multa practica...viata si acordeoane:X bafta tuturor in anul scolar care vine!:X sa aveti doar note bune si absente cat cuprinde dai si mia fundita?
Pai sincer nu prea astept inceperea anului scolar. O sa fie totul nou.nu prea sunt asa curioasa. Oricum sper ca v'a fi totul bine.
Buna!
Până acum nu m-am pregătit cu nimic, aştept ziua de duminică să plec şi eu la mare şi la munte .
De la 1 septembrie (când vin din vacanţă) am să mă apuc de citit şi de scris, de făcut probleme etc.
Mi-am păstrat toate caietele de clasa a VI-a (eu trec în a VII-a) ca să învăţ din ele (în special caietele de clasă, unde scriem tot ce se predă).
Probabil ştii cum e, la mine toată lumea crede ca sunt fata de nota 10 care învaţă mereu, doar pentru că am note bune, dar nu e aşa, de exemplu n-am citit nimic vacanţa asta.Probabil am sa citesc o cărticica .
Mă cam sperie chimia, am auzit că e grea.
Tu în ce clasa ai trecut?
O zi frumoasă!
Inca nu m-am pregatit in nici un fel. Nu astept sa inceapa scoala prea repede pentru ca ma dispera diriga cu temele ei asa ca mai bine stau in vacanta cu prietenii pe la stranduri Insa de abia astept sa merg la cumparaturi! TU in ce cls treci? eu in a 7-a! (o sa ma omoare chimia
Buna! Ei bine, abia astept sa inceapa scoala pentru ca nu i-am mai vazut pe colegi din iunie. M-am pregatit, aproape am facut un caiet cu 148 de pagini de romana.Pfiu...greu a mai fost. Sper ca anul viitor sa nu mai facem prostii[cum ar fi sa ne batem cu iarba, iar apoi sa curatam in ora si dupa aceea sa ne dea cate un 4 la purtare.]
Unele clipe sunt chiar frumoase si amuzante:]].
Eu rechizite nu mi-am cumparat, astept sa vina 12 septembrie:]]. Oricum, haine imi cumpar din 1 septembrie in colo ca si asa n-am ce face cu ele. Eu ma mai duc dupa ce ies de la scoala sa-mi iau imbracatori la caiete si carti. Dau banii degeaba pentru ca nici nu-mi trebuiesc.:]].
Pa, pa
Eu acum trec pe a VI-a, dar iti pot spune cate ceva. Deci trebuie sa repeti cate ceva mai ales la romana si matematica. La inceput noi am dat niste teste initiale la romana si mate ca sa vada profesorii cam ce stie fiecare. La noi nu s-au trecut notele in catalog (si de obicei la testele initiale nu se trec notele in catalog). Apoi, la inceput ti se va parea greu, pentru ca totul se va preda in alt ritm decat in clasele primare, dar cu timpul te vei obisnui. Succes si note cat mai bune.
Apropo:
Funda?
Nu prea. O sa ma plictisesc de scoala asa ca n-o astept cu nerabdare.Sa mai fie vacanta!
Hello! eu nu astept deloc sa inceapa scoala.si eu trec in clasa aVII-a dar nu m-am pregatit deloc in vacanta aceasta nici n-am scris nimic dar nici n-am citit nimic nu am facut nici cumparaturi inca. Dar sper ca si anul acesta de scoala sa treaca repede cum a trecut si anul trecut.SUCCES si NOTE BUNE!
Buna! eu astep cu nerabdare fiindca ma plictisesc acasa.ma incep a pregati am deschis cartea de romina si am selectat toate romanele pe care le vom studia si la moment le citesc.chiar sunt interesante.si ma mai pregatesc serios pentru limba rusa. citesc poeme povesti si altele.
La mine o sa inceapa ceva mai tarziu, dar iti pov cum ma pregateam eu in generala/liceu. Imi luam haine pentru noul an scolar, ghiozdan nu mi amintesc sa-l fi schimbat de 5 ori, caiete, strangeam un morman, le liniamsi profitam de somn cat mai puteam, insa eram nerabdatoare sa inceapa scoala! succes
Buna!
ma sa stii ca eu chiar astept inceperea noului an scolar, pentru ca o sa-mi vad colegii, o sa pot sa rad, sa ma distrez in pauze cu ei, pentru ca am colegi foarte OK si acolo suntem ca o familie. .
de pregatit, am inceput zilele astea sa hoinaresc prin magazine , pentru ca trebuie sa fiu atenta (ai face bine sa fii si u ) la toate ofertele:
- blugi
-tricouri muuuuuuulte
-un hanorak
- niste colanti pentru sport
si trebuie sa prinzi cele mia bune oferte...
asa ca mai sunt 2-3 saptamana pana la scoala... eu sunt nerabdatoare, si cred ca ai ce face de acum pana pe 12 sept...
app: daca ai teme, poti sa-ti mai faci
eu nu am facut aproape nimic din teme si acum. sufar .
sper ca te-am ajutat... fundita?
te pup
Isvziwbdj întreabă: