Pai programul meu e cam nasol... Am ore de la 12 la 19 si jung acasa in jurul orei 20. Asa ca ma pun pe invatat si uneori invatand se face 1-3 noapte. Ma pun sa dorm si ma tezesc la 9. Mai itru pe net si mai invat ceva si o iau de la capat. Eu invat cel mai bine noaptea cand totul e linistit si nu e nimeni care sa ma tot intrerupa, dar sunt si nevoita sa invat seara din cauza felului in care am orele si nu imi vine somn niciodata. Poate te ia somnu pentru ca nu iti place sa tocesti!
Eu ajung acasa pe la 16 si cand ma apuc de invatat parca trece prea repede timpul si observ ca mai am mult de invatat am incercat sa invat noaptea dar nu pot sta sa invat mai tarziu de 1 si las pe maine si acum ma simt atat de stresata si nu stiu cum sa fac sa termin odata cu totul pentru ca anul asta am bacul
Nu obisnuiesc sa beau energizante sau cafea... m-am obisnuit cu programul asta. Nici in week-end nu pot dormi mai mult de 6 ore/noapte.
Sincera sa fiu te invidiez as vrea si eu sa pot sta pana la orice ora sa INVAT pentru ca daca nu invat pot sa stau ba chiar stau pe net panala 5 dim
Nu prea stiu ce sa zic..bea un energizant sau in orice caz ceva care sa contina cofeina sau ia niste suplimente alimentare..pe mine astea ma ajuta...si eu am zile in saptamana in care ajung acasa la 8 si cand ma a somnul iau o gura de aer sau imi dau cu niste apa rece pe fata. sper sa te ajute
Sincera sa fiu si eu stau permanent cu cafeau langa mine altfel parca nu pot multumesc