| Emmmmmanuela a întrebat:

Buna! Voi da bacul la romana, istorie si georgafie, de unde trebuie să recapitulez daca nu stiu nimic, din toata materia din clasa a 9-a pana in a 12-a, sau toata materia din clasa a 5 a pana in a 12 a?
La anul o sa ma bag la meditatii

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

La geogra și isterie n-ai ce invăța, nota șase și ceva... e gata tipărită in foaia de cerințe. Doar s-o citești!

| gabicoo a răspuns:

Toată materia începând de la grădiniță.

| Emmmmmanuela explică (pentru gabicoo):

Cred ca toata materia din celalalt secol in care am trait

| johnnny123 a răspuns:

La liceul tău nu există nici ore de curs, nici programă școlară, nici profesori, nici manuale? Sau de ce nu poți obține informațiile astea de la școală, așa cum ar fi normal?

| Emmmmmanuela explică (pentru johnnny123):

Pentru ca sunt la liceu privat fara frecventa, si ma duc o data pe an ca sa dau testele. Motivul pentru care am ales liceul asta, este pentru a ma duce la munca ca sa *** bani si sa invat facand meditatii, nu sa pierd timpul si sa nu invat nimic. Mai plauzibil, nu? Cat am fost la liceu normal (2 ani)n-am invatat o boaba, pentru ca intr-adevar nici eu nu prea puneam mana pe carte singura acasa, iar cand faceam asta, nu retineam nimic. Plus ca multi elevi se plang de ministerul generatiei asteia si chiar asa e, scoala e vai si amar de ea. Sunt foarte sigura ca am facut o alegere mai mult decat buna ducandu-ma la liceul asta, plus ca am scapat de matematica, pe care o detest din tot sufletul meu. Si inca ceva, ca sigur o sa vii cu comentarii la adresa mea, am avut un incident cu o colega care a sarit la bataie cu pumni iar eu tot ce am facut a fost sa o aouc de par si in momentul ala am cazut amandoua pe jos, ghici ce, la cat de fu*cked up era liceul meu(si multe altele din tara asta), nu s-a pus ca auto-aparare asa ca am avut amandoua 2 puncte scazute.

| LisaJulie a răspuns:

Caietele sunt necesare, mai ales la romana unde ai romanele și caracterizarile! Asta bineînțeles dacă ai fost la toate lecțiile