Bună!
NU toate liceele au specializare de Matematică-Informatică "intensiv Informatică" sau "eng intensiv"!
Dacă în Broşura primită de la şcoală nu sunt aceste specializări la liceul dorit de tine, asta e - eventual, alegi alt liceu care le are...
Oricum, la "eng intensiv" vei da test de Limba Engleză!
Vezi detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......-intensiv/
Toate cele bune.
Exact cum a zis si Tinna666 mate-info intensiv info inseamna ca e clasa la care se face info mai mult ca la normal, iar mate info intensiv engleza e cu predare in limba engleza.
Anu asta am terminat mate info, intensiv informatica si nu a fost asa de greu. La mate si la info trebuie sa pui mana pe creios si sa lucrezi.
Ai pe lista de optiuni mate info, mate info intensiv info, mate info intensiv engleza( la care se da examen de admitere din engleza)
Daca apare doar mate-info, inseamna ca liceul respectiv are doar sectie simpla, sau inseamna ca nu te-ai uitat cum trebuie. Tu ar trebui sa primesti o carte, daca nu ai primit-o deja cu niste tabele, acolo te uiti si la limba de predare sau specialitate etc. Daca chiar nu te descurci, intra pe site-ul liceului respectiv. Acolo trebuie sa fie detalii. Apropo, si eu sunt intr-a 10-a la mate-info si crede-ma ca e greu si mult de munca. Intereseaza-te de informatica deoarece e o materie complet diferita de ce ai studiat pana acum la scoala. Bafta multa
Am primit cartea si are doar mate-info (simplu), dar pe site sunt si celelalte. Multumesc mult!