anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voiam sa va intreb ceva in legatura cu profilul mate-info, am vazut ca este mate-info intensiv sau cu lb eng intensiv, atunci cand iti alegi profilul si liceul ai doar mate-info. Adica cum iti iti alegi una din astea? Help meee.

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU toate liceele au specializare de Matematică-Informatică "intensiv Informatică" sau "eng intensiv"!
Dacă în Broşura primită de la şcoală nu sunt aceste specializări la liceul dorit de tine, asta e - eventual, alegi alt liceu care le are...

Oricum, la "eng intensiv" vei da test de Limba Engleză!
Vezi detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......-intensiv/

Toate cele bune.

| Zaygon a răspuns:

Exact cum a zis si Tinna666 mate-info intensiv info inseamna ca e clasa la care se face info mai mult ca la normal, iar mate info intensiv engleza e cu predare in limba engleza.
Anu asta am terminat mate info, intensiv informatica si nu a fost asa de greu. La mate si la info trebuie sa pui mana pe creios si sa lucrezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Optiuni*..scuze sad

| Tinna666 a răspuns:

Ai pe lista de optiuni mate info, mate info intensiv info, mate info intensiv engleza( la care se da examen de admitere din engleza)

| MinionDodo a răspuns:

Daca apare doar mate-info, inseamna ca liceul respectiv are doar sectie simpla, sau inseamna ca nu te-ai uitat cum trebuie. Tu ar trebui sa primesti o carte, daca nu ai primit-o deja cu niste tabele, acolo te uiti si la limba de predare sau specialitate etc. Daca chiar nu te descurci, intra pe site-ul liceului respectiv. Acolo trebuie sa fie detalii. Apropo, si eu sunt intr-a 10-a la mate-info si crede-ma ca e greu si mult de munca. Intereseaza-te de informatica deoarece e o materie complet diferita de ce ai studiat pana acum la scoala. Bafta multa happy

| bianca1458 a răspuns (pentru MinionDodo):

Am primit cartea si are doar mate-info (simplu), dar pe site sunt si celelalte. Multumesc mult!