Încep cu ultima idee scrisă, bacul nu este mai ușor la filologie sau pe orice alt profil.
Este mai ușor doar dacă înveți din timp și lucrezi intens.
Nu contează profilul, dacă ești la mate-info nu înseamnă că trebuie să te duci la facultate tot pe asta , poți să alegi să te duci și la facultatea de Pshihologie după.
Evident ai mai multe avantaje dacă faci matematica la liceu, pentru ca multe facultăți cer asta, deci mai multe opțiuni.
Lucrurile se pot schimba și din a 10 a, asta dacă încerci să schimbi lucrurile care nu merg la modul de " învățare ".
Și nu știu, pentru încă 2 ani deja să te transferi și să te acomodezi din nou cu alți profesori, alti colegi, eu zic că nu merită.
Dar asta ține de ce îți dorești tu, nu noi.
Discută și cu părinții, dar nu lua decizii pripite când ești nesigură.
Buna.Totusi, sa termini cu 9, 30 pare ceva, clar e un efort.Greu de spus daca ai avut un noroc imens sau te duce capul dar esti lenes?
Daca de fapt mai mult ai tocit decat invatat, iar pe viitor nu te vezi in niciun domeniu sau cariera pentru care poti opta dupa ce termini mate-info, atunci cu siguranta ar fi cazul sa te muti. Vorbeste deschis cu parintii tai despre asta.Eu cred ca vor intelege si e deosebit de important sa faci acest pas acum, nu mai incolo cand te afli in impas sau abia la sfarsitul liceului, cand ai nevoie de bac la anumite materii pentru admiteri la facultati.
alexcatalin13 întreabă: