| iccecrim a întrebat:

vreau sa citesc niste carti (desigur ca invatatoare de romana mi le-a recomandat), dar, sunt toate operele scrise de romani doar despre bani si mostenire? Ce nu ai citit, se vorbeste despre bani, pamant si mostenire, am citit 'Enigma Otiliei', 'Ion', 'Mara', si multe altele ce nu au nimic interesant decat banii. Nu prea-mi plac asa gen de romane, dar oky-doky, decat nimic mai bine asa ceva, deci acum vreau sa citesc Ion Druta, si nu stiu ce sa citesc, ori 'Povara bunatatii noastre', 'Toiagul pastoriei', ori 'Intoarcerea tarinei in pamant'. Voi pe care le-ati citit si v-au placut? Mersi, ofer funda!

5 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Cum adica invatatoarea de romana?
citeste Toiagul Pastoriei caci merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca atat ai inteles din volumele de mai sus atunci incearca Mersul Trenurilor sau Cartea de Telefoane. Sunt, clar, pe profilul tau, plus ca a doua are foarte multe personaje.

| mihaibrad a răspuns:

...daca tu ai vazut in ion doar bani pamant si mostenire, parerea mea ar fi sa citesti carti de aventura sau politiste. Chiar si de razboi, de ce nu?
Incearca Michel Zevaco, Alexandre Dumas, sunt pentru varsta ta - inteleg 12-13 ani (multi inainte)

| iccecrim explică (pentru mihaibrad):

A-ha-ha, sarcasticule. Am 18 ani si nu inteleg de ce nu-mi respecti opinia mea, mai bine ai incerca sa ajuti oamenii decat sa-i judeci. Esti un cretin happy

| Ale07 a răspuns:

Intoarcerea tarinei in pamant happy