| mmjxosjwjisiniwniwjiwzinwisnwniswniwinwz a întrebat:

Bună! Vreau să dau admitere la UMF Cluj-Napoca. Eu sunt din Cluj, și îmi este cel mai ușor să dau aici admitere cu toate că știu ca este cea mai grea. Am terminat liceul, deci mă pot axa pe învățat. Ideea este că eu nu am făcut deloc chimie în liceu si mă întrebam dacă o pot învață singură. Cu biologia nu am probleme, dar cu chimia am, pentru ca nu o știu deloc. Ideea este ca eu nu am bani de mediații, de aceea întreb dacă pot să o învăț de la 0 singură. In cazul in care este imposibil voi da admitere la Târgul Mureș, unde este doar bio de învățat, dar cum am spus, îmi este mai ușor in Cluj, pentru ca locuiesc aici și cunosc orașul. Mulțumesc!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La intrebarea asta nu-ti putem raspunde noi, pentru ca nu te cunoastem si nu stim daca esti sau nu capabila sa inveti singura chimie.
Poti incerca sa o iei de la zero, ca nu ai nimic de pierdut, dar trebuie sa-ti dai toata silinta si sa inveti totul in anul asta de pregatire, fiindca chimia este obiect de baza la medicina.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai nevoie doar să dai examen, ci doar să și intri. Nu este vorba doar să o înveți, ceea ce poți, dar mai trebuie să învingi la examen, când concurența este de minim 3 pe un loc. Așa că, vrei să devii medic, du-te la Târgu Mureș. Eu sunt clujean din 69, și îmi iubesc orașul, dar te vreau medic.