Pai, tu nu prea stii nici sa vorbesti/scrii romaneste; cum crezi ce te vor intelege bietii turisti? Nici romani daca ar fi, si tot n-ar pricepe ce vrei de la sufletul lor.
Nu stiu cum sa explic ceea ce vreau
Daca ai sti romaneste, ai sti si sa explici. In plus, nu suntem chiar toti de pe-aici atat de redusi mintal incat sa nu stim ce-i ala un ghid turistic.
Faci orice liceu bun iti doresti, dupa care faci o facultate de profil "turism", si eventual o a doua specialitate de limbi straine.
Am un amic care a intrat la liceu economic pe profil cu specializare de turism Deci ceva in genul asta trebuie sa cauti, iar apoi dupa liceu, am impresia ca dai la litere, cred. Pt angajari intrebi chiar la agentii de turism.
Sunt licee cu profil de turism. eu am fost in Constanta la unul din ele... si la facultate. am depus dosarul la Geografia Turismului. dar sa ajungi ghid trebuie sa stii destul de bine engleza probabil si franceza. poti sa ajungi la o facultate de turism chiar daca liceul nu e neaparat de turism. Nu e greu. important e sa-ti placa.
Denis15 întreabă: