| StReEtDaNcEaNa a întrebat:

vreau sa intru la un liceu in care media de admitere de anul trecut la filologie a fost 7.22.In tot judetul(Bistrita-Nasaud) sunt pe locul 728, cu media de evaluare 8.02, iar daca imi pun si mediile de 5-8 am 8.17.Si ma tem ca sunt multi cu medii mai mari ca mine care ar putea intra inaintea mea.Sunt sanse sa intru? ca oricum sigur creste media cum au fost examenele mai usoare si ultima medie de admitere va fi mai mare.Multumesc de raspuns, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Sasha30 a răspuns:

Ai aproape un punct peste media de anul trecut. In locul tau nu mi-as face niciun fel de griji. Serios, nu te mai gandi la asta. INTRI SIGUR! Te gandesti poate ca anul trecut a dat mai greu(mie nu mi se pare, adica a fost usor si acum si anul trecut) dar crede-ma ca sunt medii mici si anul acesta. Si nu spun ca fata de anul trecut nu sunt note mai mari, e foarte posibil insa nu va fi asa mare diferenta de medie fata de anul trecut. Maxim 20-30 de sutimi, asa ca tu intri sigur fara nicio problema. Sper ca te-am ajutat. Mult succes!

| StReEtDaNcEaNa explică (pentru Sasha30):

Mersi mult, chiar m-ai ajutat dar eu mă stresez pentru ca sunt multi care au media mai mare ca a mea, si unde vreau eu sa merg sunt 56 de locuri. big grin

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, ai şanse MARI să fi repartizat/ă la acel liceu!

Mediile de anul trecut sunt ORIENTATIVE!
Probabil că, mediile vor rămâne cam aceleaşi, ca şi anul trecutwinking

Totuşi, mediile de admitere pot varia ( pot creşte sau scădea ) în funcţie de "concurenţă" ( media celor care vor opta pentru acest liceu )...
Chiar dacă va fi vreo scădere la unele licee/profile/specializări, media va scădea cu maxim 0, 5-1 p happy

Preferabil să treci, între primele opţiuni, specializări cu media ( 2014 ) +/- 1 p ( faţă de media ta de admitere )...

Toate cele bune!

| neutrino a răspuns:

Cu putin noroc vei intra. Sa nu uiti sa ne anunti si pe noi de reusita ta.

| StReEtDaNcEaNa explică (pentru neutrino):

Mersi! Cu siguranță o sa va anunț! happy

| alexs99 a răspuns:

Ai sanse sa intri la acel liceu, chiar daca mediile de admitere vor creste, nu vor creste cu mai mult de 50 de sutimi, deci ai mari sa intri acolo unde vrei.
O zi buna.

| DeiaDeea a răspuns:

Sunt șanse să intri. Cel mai probabil mediile de admitere o să crească cum ai zis și tu. Dar ai grijă...liceul la care vrei sa intri pe filo să îl pui prima opțiune deoarece dacă o pui a doua o sa intre alți care au pus-o prima.Chiar dacă tu ai o medie mai mare ca ei, o sa intre ei.Mult succes și sper sa intri la ce liceu dorești.

| StReEtDaNcEaNa explică (pentru DeiaDeea):

Mersi mult pentru răspuns! happy