Cel mai bine înveți din căŕți. De gramatica. Dicționare eng -rom.
Le găsesti în librarie.
https://m.emag.ro/......D1W8FNBBM/
Pentru a învăța engleza e mult de lucru. Duolingo are avantaje, dar și dezavantaje (te obligă să înveți zilnic). De asemenea, Duolingo nu-ți explică o lecție, doar îți dă o frază și tu trebuie să o traduci. Totuși, Duolingo poate fi un bun început. Notează fiecare cuvânt nou pe care-l afli (de pe Duo, de pe stradă, de pe internet, de oriunde) și repetă-l până îl memorezi. Apoi (tot cu Duo) încearcă să observi anumite lucruri (ex: ordinea în propoziție, întrebările, imperativul etc). Navighează tot mai mult pe site-uri în limba engleză, și încearcă să citești și să înțelegi ce scrie acolo. Dacă știi deja o limbă germanică (ex: germana sau olandeza) îți va fi ușor să înveți engleza. Dacă ai vreun prieten/cunoștință care știe limba engleză, bazează-te pe ea! În câțiva ani vei ajunge să stăpânești limba engleză (cu timpurile încearcă după un an, doi)!
Multă sănătate!
"Duolingo are avantaje, dar și dezavantaje (te obligă să înveți zilnic)"
really?!? vine cu batul si te bate pana inveti zilnic?!?
gee, mare e gradina lu' D-zeu si multi mai sar si gardul
"Dacă știi deja o limbă germanică (ex: germana sau olandeza) îți va fi ușor să înveți engleza."
wow, daca incep sa comentez la asta o sa ma raportezi pentru injuraturi, e muuuuuult prea aberant
engleza e cea mai usor de invatat limba din lume, nu pentru ca ar fi usoara, ci pentru ca e pe toate gardurile, eu personal cel mai mult am invatat de pe cartoon network, pus in engleza (nu dublat in romana) si fara subtitrare (daca ai televiziune digitala, se poate)
1. Mă refeream la faptul că îți trimite zilnic câte un e-mail, dacă nu înveți zilnic îți pierzi "the daily streak", plus jocul e pe vieți (adică dacă greșești de 5 ori, nu mai poți învăța gratis).
2. Limba engleză seamănă foarte mult cu limba germană (sunt din aceeași familie lingvistică). La fel e și cum româna; dacă știi deja limba română îți e mai ușor să înveți spaniola sau portugheza, deoarece sunt limbi latine.
In primul rand ti-as recomanda Duolingo, e o aplicatie destul de buna, am folosit-o si eu. Dupa care ar mai fi Memrise si busuu. Sau poti sa inveti engleza daca iti petreci zilnic 6 ore + pe internet pe aplicatii in limba engleza, site-uri in limba engleza si vizionand videoclipuri pe Youtube, poate chiar sa te uiti la filme in limba engleza.