| alina2975 a întrebat:

Bună.Vreau să mă duc la centrul de excelenta in economie și finanțe.Insă nu știu care specialitate ar fi mai bună:
*Contabilitate
*Impozite și percepție fiscală
*Finanțe și bănci
*Planificarea și administrarea afacerilor
*Administrarea paginilor web
*Programare și analiza produselor
Vă rog să mă ajutați.Scuze categoria

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Depinde ce doresti in viata.

Eu personal as merge pe contabilitate. Deoarece acolo sunt mereu sanse sa ajungi mai sus.

In plus, poti sa treci usor la nivelul urmator (daca ai si modul corect de gandire) si anume sa iti faci o firma de contabilitate, si de acolo mai departe.

La restul, finante, impozite nu prea ai sanse usoare sa ajungi mai departe decat a lucra intr-o banca, asigurari poate sau ceva la stat. Din punctul meu de vedere este plafonare.

Administrarea afacerilor este complicat, pentru ca la inceput vei vorbi doar din carte si va fi greu sa te impui in fata unora care vorbesc cu exoerienta. Pur si simplu va fi greu si frustrant o lunga perioada. Gandeste-te ca vine un mosulet si te invata parinteste sau vine un proapspat absolvent si iti spune aceleasi idei. Pe care ai crede?

Administrarea paginilor web este o chestie care poate nici nu ar trebui sa existe. E ceva facut sa se lege cu informatica. O sa iti fie greu cu asta. Practic te pregateste sa fii un muncitor undeva. Atat. Fara viitor.

Programarea si analiza produselor suna interesant. Dar locurile astea sunt de regula luate de persoane cu experienta. Si mai presupune sa fie si o companie mare care are nevoie de asa ceva. Nu prea vei gasi asa ceva in viata de zi cu zi.

De aceea sfatul meu este contabilitatea.