| OoGAGoO a întrebat:

Vreau sa ma inscriu la USAMV Bucuresti, dar am o intrebare. Mai intai putin context: Fac vreo 2-3 ore zilnic pana la facultate,dus-intors. Ma gandeam sa aplic pentru un loc in campus pentru a salva orele pierdute. In loc de a le pierde pe drum, as putea sa invat. Am vorbit cu parintii mei si sunt de acord. Dar sunt cam reticenta in legatura cu atmosfera de acolo. Cel mai probabil voi locui cu inca o persoana sau mai multe in camera.
Daca stie cineva cum este sa locuiesti la camin, in special la cel din campusul USAMV, ar fi grozav daca mi-ar spune cum este. Daca e zgomot noaptea (gen petreceri) sau despre utilitati...
Multumesc anticipiat! Cel mai eficient raspuns primeste Funda.

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Iti scriu aici.
- majoritatea studentilor sunt din provincie (Galati, Targoviste, Ploiesti, Neamt etc.)
- in campus sunt cateva camine numerotate de la A1 la C2 unele de baieti, altele de fete, conditiile sunt cam proaste 3-4 studenti in camera, camerele sunt lipite, undeva la iesirea din camera dupa holuri se gaseste o,, bucatarie,, unde isi incalzesc studentii mancarea, iar intr-un alt loc sunt toalete precum la scoala, lipite unele de celelalte, atunci cand eram eu student acolo se mai construia un camin in apropiere si era foarte mare galagie ziua, noaptea era liniste
- atmosfera era in general cam nasoala, dar depinde si de ce colegi ai parte, ti-am zis 90% erau din provincie, eu eram din Bucuresti, majoritatea se cunosteau intre ei(venise din acelasi loc)
- profesorii sunt batrani 55+, se scrie mult, se lasa restantieri, prima restanta e gratis a doua platita, profesorii am vazut ca ii favorizau pe cei care locuiau la camin deoarece voiau sa aiba buzunarul gros (gen daca lasa restantier unu de la buget care era in camin acesta putea renunta deoarece era trecut la taxa, intelegi tu).
- exista cantina
- facultatea de inginerie si management cat si cea de biologie sunt noi, iar conditiile sunt bune, celelalte facultati din campus sunt cam vechi si au conditii proaste.

1 răspuns:
| RobertMoon a răspuns:

Eu sunt din Bucuresti si am fost student acolo pentru un an, stiu tot ce ar trebui si tu sa stii, daca vrei mai multe informatii lasa-mi numarul in privat sa iti spun pe whatsapp ca sunt multe de zis si nu sunt lucruri bune.winking