anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa`mi fac o comanda de o culegere la chimie de pe site`ul asta http://www.cartea-mea.ro/librarie-virtuala/ dar nu stiu cate de incredere e nu as vrea sa intampin probleme (sa`mi mareasca pretul sau chesti) totusi imi recomanda cineva sa fac comada de pe site`ul asta.alte sugestii de site`uri poate aveti voi de unde ati mai facut? multumesc mult

5 răspunsuri:
| alex2009 a răspuns:

Eu nu prea am incredere sa comand de pe net cel mai bine mergi la librarie si vezi acolo ce si cum si asa sigur nu iei nici teapa si in + mai faci si putina miscare

| PauLa.M a răspuns:

Www.buybooks.ro
www.librarieonline.net
www.edituratrei.ro
am comandat de aici si nu s a intamplat nimic, totul a fost ok. dar dupa parerea mea "librariile online" sunt serioase. nu am patit nimic aiurea cand am comandat carti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cartea-mea este unul dintre cele mai vechi magazine online, nu te vor pacali cu siguranta, n-am avut probleme.

| buybooks a răspuns:

Www.buybooks.ro expediaza comenzile in ziua in care le-a primit, iar plata o faci doar la primirea cartilor. In consecinta, n-ai nici un risc: primesti coletul, in verifici, platesti.

| Mihaela85 a răspuns:

Da e ok site-ul insa nu am gasit mereu ce cautam aici, am dat mai multe comenzi pe www.libris.ro si a fost super de fiecare data