| diana_6858 a întrebat:

Vreau sa va cer niste sfaturi. Timp de 3 zile la rând o colega de a mea a raspuns la geografie. Însă nu aveam in program geografie. Bun, si miercuri avem istorie..tot cu aceeași profa cu care avem geografie. I-am zis sa ma asculte miercuri însă nu a vrut, si miercuri avem istorie! Vi se pare corect sa nu vrea sa ma asculte cand avem in program istorie, iar pe alta sa o asculte cand nu avem in program si inca de 3 ori? Mie una nu, as vrea sa iau măsuri..gen sa merg undeva la inspectorat. Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Da, fa-o.

| Aberdeen a răspuns:

Da, vorbeste cu diriginta, nu te duce la inspectorat atat de repede. Si pe viitor, demonstreaza ca meriti sa fii ascultata.

| Anca6991 a răspuns:

In primul rand vorbeste cu diriginta/dirigintele pentru ca poate fi mai obiectiv/a decat parintii. Daca nu se rezolva problema urmatorul pas e la director. Te sfatuiesc sa nu mergi prea departe. Un elev de la liceul meu s-a dus la inspectorat, a depus fel si fel de plangeri, au venit comisii si totusi directoarele au iesit nevinovate, caci problema lui era cu ele. Cel mai bine e sa se rezolve la scoala, astfel incat nici tu sa nu incepi sa urasti profesoara, si nici ea sa nu aiba pica pe tine.

| laurr19 a răspuns:

Vorbești cu dirga/u sau cu părinții