| AndreeaUrsu101 a întrebat:

Bună!

Vreau să vă întreb dacă:
1. Se punctează la problemele de geometrie la capacitae dacă fac figurile geometrice și scriu datele problemei?

2. Cum aș putea să învăț să rezolv cât de cât problemele de geometrie?

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Când o să înțeleagă inculții că capacitate nu mai se dă de ani bun și că acum ei dau evaluare națională?

| AndreeaUrsu101 explică (pentru T0T):

Dacă zic ''capacitate'', și nu zic ''evaluare naționala'', te deranjeaza? E vreo problemă în asta?

| T0T a răspuns (pentru AndreeaUrsu101):

Da, e o problemă. Nu e corect. Și eu voi redefini cuvântul frumos cu cuvântul greu de cap. Ești o frumoasă. Nu ai pentru ce.

| AndreeaUrsu101 explică (pentru T0T):

Și trebuie să mă faci incultă pentru asta?

| T0T a răspuns (pentru AndreeaUrsu101):

Poate și pe ăla l-am redefinit, frumoaso smug

| HarukoMariusDaniel a răspuns:

Hei.
1. Da, se puncteaza. Lucrarea trebuie sa arate impecabil. In geometrie, desenul este totul! Fara el nu poti rezolva problema! De asemenea, este chiar usor si primesti punctaj pentru asta!
2. Pentru a rezolva probleme de geometrie trebuie sa inveti, mai intai, teoria! Trebuie sa stii definitiile, sa stii ce reprezinta ceea figura, sa stii teoremele. Teoria este totul, fara ea nu poti rezolva.
Gasesti pe Youtube lectii pentru geometria de examen.
Succes!

| anoniiim1807 a răspuns:

Probabil foarte putin gen 0, 25...sau poate nimic.
Iar de invatat ai putea sa le refaci pe cele din caiet fara sa te uiti si sa incerci sa intelegi de ce se face asa.

| AndreeaUrsu101 explică (pentru anoniiim1807):

Mulțumesc pentru răspuns.
Dar...la mate ne dă cele 14 puncte pentru redactarea întregii lucrări..cum e la română? (Știu, sună ciudat să întrrb asta.)