La cum sunt eu am petrecut multe multe...
odata am iesit cu varamea pe geam si treceau niste tigani si varamea s-a ascums dupa perdea, si incepe ea sa strige ( in timp ce eu eram pe geam) la tigani :
ia uite ce frumoasa e fata de pe geam, si atunci au inceput tiganii sa fluiere
odata pe la 3 ani am ramas singura la bunicamea ( era si unchiumeu numa ca el cucaia in somn) si mie imi placea sa ma joc cu animalele si avea bunica gaste si am loat o patura, am intins-o pe jos si cum ratele nu veneau la mine saream zdup pe ele si eu vroiam sa le fac sa doama pe patura si daca ele nu vroiau le suceam gatul, si erau vreo 8 rate toate cu gatu sucit pe patura si cand o venit bunicamea m-o certat si eu i-am zis : -Ce vrei buni, ȘȘȘ, ca trezesti ratele si de abia au adormit...
am mai facut eu multe dar daca ti-as spune tot mi-ar lua o vesnicie, la 5 ani tot cu unchiumeu acasa si tot in timp ce dormea mi-am tuns din sprancene, la 7 ani in clasa m-a enervat un baiat si l-am pus in cuier...
Acum catica ani,in ultima zi de scoala,plecand fiecare spre casa,eu cu o colega, si alte colege putin mai in spate, m-am intors cu capul spre fetele din spate insa mergeam in continuare.La un moment dat am disparut de pe suprafata, cazand intr-un canal.Norocul meu a fost ca era plin de gunoaie si am intrat doar pe jumatate.De la brau in sus eram afara, intinsa in fata.Colegele din spate aveau impresia ca am cazut pe burta pur si simplu.Problema era ca trecuse doar cateva luni de cand ma operasem si aveam o cicatrice mare pe abdomen. Lesinasem, iar fetele nu stiau cum sa ma scata fara sa imi faca rau.Norocul meu a fost ca eram aproape de sosea, asa ca s-au oprit cateva masini.Asa am fost scoasa eu de cativa soferi.Cand m-am trezit, deasupra mea, un baiat in jur de 30 de ani,frumos foc, ochi albastrii, par saten.Partea comica acum vine.In acea zi, mai precis in seara aia urma sa ma duc prima data in discoteca.Auzind ca cineva vroia sa sune la urgente,am sarit ca arsa de pe jos, pentru ca stiam ca daca ajungeam la urgente, nu mai mergeam la discoteca in seara aia.)...nici eu si nici fostele mele colege nu vor uita aceasta 'scena' niciodata...
Pai, imi placea de o fata pe nume Adina =], asta se intampla acum un an, in clasa a 5-a. Si imi lace amult de ea ( inca o plac ) si ma gandesc eu-.:Hm, sunt prea timid sa-i spun c-o plac, sa le spun prietenilor, sunt sigur ca o sa afle si o sa-mi zica ca ma place:.-Si m-am dus dupa scoala cu ei sa ne distram pe la Mega Image ( era dupa scoala noastra si mergeam pe-acolo din cand in cand ) si apoi le-am spus, au inceput sa rada pentru ca eu eram al 2-lea cel mai inalt din clasa si ea era printre cele mai pitici fete . Apoi, am vazut ca prietenii mei sunt se tin de cuvant ( nu m-am mirat extraordinar, pentru ca aveam prieteni destul de buni sa fiu sincer, ma indoiam ca n-o s azica un baiat nou mai negru, dar nu tigan, cel putin asa cred, il chema Mario. In fine, era de treaba ) Si peste cateva luni, uitasem complet treaba asta si credeam ca n-o sa mai zica. Prietenii mei n-au spus intr-adevar , pana intr-o Vineri pe la ora de Romana. Stau eu cu gluga pe cap pana venea profesoara, ca asa-mi place. Si deodata zice Dan, popularu' clasei: Bă...la ( numele meu de familie e Bălaeț ) si ma striga prietenii Bălă. Si zice ala ce-a scris mai sus , apoi ( dandu-mi seama ca-i ceva de sa ma afc de ras pentru ca recunosteam tonul de chemare ) si zice ala odata: Ce mai face Adina? =], si faceam eu: -Poftim?, -Cum?, -Ce?, ma faceam ca n-aud, mama si prin pauza am vrut sa aflu cine a fost, n-am aflat. Dupa imi zicea cel mai bun prieten: -Ce mai face Adina? Si ce m-am mai enervat, Apoi spre ora de desen in pauza eram in centrul atentiei in clasa pentru vestea asta si tot imi zice un prieten coleg de banca, -Ce mai face Adina? Imi zice si prietenu' meu cel mai bun: -Ce mai face Adina? Si vine profa. Aveam de facut desene din hartie Glasse ( termenul original, sau hartie glasata ) si arata doamna ce s afacem, eu nu-mi gaseam forfecuta, ( din aia mica de unghii, dar noua, de asta am luat-o pentru ca stiam ca taia bine. Cand s-o caut nu o mai gasesc, In fine ( o gasesc acasa la fundul ghiozdanului ) si ma descurc cu ce aveam de la colegi, si vine doamna ( imi place arta dar atunci, era si inspectie ) si vine profa la mine: Ce ai facut aici? Ai vazut ceilalti colegi? Tu esti in lumea ta. Si face prietenu' meu cle mai bun: -In lumea lui. Cu Adina. , atunci m-am enervat de-mi venea sa-l smotocesc rau. In pauza a continuat si i-am dat cu cartea de Romana in el. Dupa la sport ii spun eu in soapta:.:ma prefaceam, crezi ca as fii fost asa de nervos? dar eu chiar eram, doar ca voiam sa ma impac deoarece era deja stupid cum ma comportasem si eu si el ) si asta a fost. ( am aflat ca Mario ii spusese lui Dan pana la urma , furie oarba ).
Sper ca ti-a placut, sunt cam fraier uneori! . Acum numarul 2:
2. Eram la gradi, tocmai se terminasera orele de somn de dupa-amiaza si nu mai stiu eu cum ajunsesem la asta, si zice un coleg, il chema Ariton si imi era prieten, si spune de nu stiu ce ca e sexy si ii spun eu educatoarei ( eram atasat cu educatoarele si le puteam spune orice, ca mamei mele ), deci in fine. Si ii spun eu: -Sexy inseamna atragator. Si ea sarmana a inceput sa rada, avea vreo 30 de ani , mai aveam o educatoare de 50 de ani, insa sa nu va imaginati ca era una din aia, era foarte draguta! . Sper ca ti-a placut tot! Am mai avut intamplari, dar nu spun tot pe net!
Intr-o zi am fost cu varul meu la pescuit toate bune si frumoase pana isi baga un carlig in degetul mare zbierand de durere[e un pusti sensibil] asa ca m-a pus sai scot carligul eu fiind de 6 sau 7 ani am incercat sa il scot cu alt carlig dar din pacate i l-am infipt si pe ala in deget si asa s-a ales cu o vizita la spital.
pisicutza3d întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă: