Eu am dat teze unice si sunt "mai in varsta". nu a fost prea greu pentru ca am invatat singura tot ce trebuia. e draguta clasa a 7a. faci chimia, care e foarte usoara intr-a 7 fata de ceea ce va urma.
Nuuu...cred ca este cea mai faina clasa din gimnaziu...clasele a6-a si a7-a de fapt... o sa fie fff fain... o sa faceti chimie...care e fff frumoasa...
Sunt a 8-a acum. Clasa a 7-a mi se pare o clasa foarte complexa in care vei avea doua materii noi : chimia :X si civica. In general vei face la inceput recapitulare din clasa trecuta si vei invata radicalul la mate, diatezele la romana, corpul la biologie.
Mi s-a parut o clasa destul de frumoasa. E mai greu cam la mijlocul anului dar in rest e ok!
O sa fie mai usor pentru ca nu trebuie sa tocesti atat de mult ca sa iei nota mare la teza cu subiect unic
iti spun sigur
Este usoara! Nu sunt foarte multe lucruri noi! Si cele mai multe le-ai invatat in clasa a 4-a sau a 5-a... oricum este usoara... o sa ai chimie in plus care este foarte frumoasa... o sa ai educatie civica... ora la care dormi...pentru ca la ora aia scrii 3 pagini in tot anul shcolar... o sa fie frumos si usor in clasa a 7-a... cel putin mie mi-a placut...si mi-a fost si usor
sper sa te mai "imbarbateasca" raspunsul meu!