Chirurgul are cel mai mult de tras! el este cel cu operatiile si e destul de riscant. oricand poate aparea o problema si i se spar lui in cap din pacate
Pentru Psihologie nu faci medicina. Pentru Psihiatrie se face. Revenind la intrebarea ta: Cel mai greu mi se pare la chirurgie.
Medicul legist findca acolo daca ai grasit nu poti omora pacientul care ii mort si plus ca daca pui un diagnostic gresit nu se intamla nimic daca il corectezi.
Chirurg mi se pare cel mai greu, e de ajuns o secunda si pacientul poate muri.Cel mai usor ar fi medicul legist, dupa parerea mea.Acolo stai lejer chiar daca ai gresit.
Chestia cu facultatea nu stiu dar chirurgul este cel mai riscant deoarece el trebuie sa faca ff multe operatii.eu as zice sa alegi psihologia deoarece nu e prea grea nu sunt multe riscuri si e ff frumoasa deoarece discutii probleme cu oamenii le rezolvi etc funda? sau macar vot plzzzz
Si totusi medicul legist e pe locul al doilea ca greutate dupa chirurg e ff greu faci facult. de Medicina 6 ani dupa dai rezidentiatul si te specializezi numai daca ai noroc si vei fi cel mai bun vei intra la specializarea asta-sunt foarte puti cei care reusesc pentru ca e ff greu