| Stefan_Vlad_1994_ZHu5 a întrebat:

Bună you am o întrebare recent am aruncat lapte pe geam și proful de geografie a văzut nu am fost singur ideea am mers și am recunoscut și a zis ca ma iartă a doua zi diriginta sa înfuriat și a zis ca ne scade la Toți nota la purtare și nu știu ce sa fac ajutor va rog sunt disperat ca a spus ca suna acasă și părinți mei încă nu știu și as fi dat afara din casa la cat de nervoși ar fi

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In loc sa fii disperat acum ar fi fost bine sa gandesti putin inainte de a face o prostie.
Ar fi bine sa spui tu parintilor si sa-i asiguri ca a fost o scapare de moment, te-ai luat si tu dupa altii si nu vei mai face asemenea prostii.
Cere-ti scuze si de la diriginta si o rogi sa te ierte.

| Axelrunda a răspuns:

In primul rand spune, ca iti pare rau, dupa intreaba daca este logic ca pentru asa ceva sa tii se scada nota la purtare. Si in primul rand, concentreaza-te pe scoala.

| anonim000x a răspuns:

Iti poti cere scuze, dar te asigur de un lucru:cred ca diriginta ta glumea, iar daca nu, nu stiu daca și-a notat undeva si poate uita.
Oricum, o nota scazuta la purtare nu te va împiedică sa treci prin viata.Peste cativa ani, vei realiza cat de prostesc a fost sa te stresezi pentru asa ceva.

| HappyFanny a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa le spui ca iti pare foarte rau si ca nu vei mai face asa ceva niciodata!