Everything ends up okay. If it's not okay it's not the end.
If you can make a girl laugh, you can make her do anything.
me? perfect? NO! Better than you? Of course!
Imi place sa cred ca nu am nimic de pierdut, sau ca pierd lucuri de care nu am nevoie.
Frumusetea ochilor nu depinde de culoarea pe care o au, ci de privirea pe care ti'o arunca.
N'am uitat ce ti'am spus si cum era inainte, n'am uitat ca te iubesc.doar ca nu vreau sa'mi aduc aminte.
Am facut multe greseli, stiu ca le voi repeta pentru ca au prea multe detalii ca sa le pot observa din prima.
Se spune ca speranta moare ultima... dar pana la urma te plictisesti.
Niciodata nu mi'ai spus ca visele pot muri.Niciodata nu mi'ai spus ca iluziile pot ucide. Mi'ai spus doar ca pot sa visez.Si am visat.
O fii bine, o fii rau... ce mai conteaza? Avem doar o viata de trait, asta ma ingrijoreaza!
Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…
Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel . pentru ca o parte din mine e la el, dar el...nicaieri.
Imi place sa ma plimb prin ploaie… pentru ca nimeni nu vede ca eu plang…
Amintirile raman indiferent de ce ar urma!
"Nu stiu ce respecti tu. da' eu respect alt nivel.Nu oameni ce in momente grele, isi dau refresh la character!
"sentimentele mele? arunca`le daca nu` mai ai nev0ie de` ele "
"Eu iti deskid usa iar. tu nu ma vezi prea clar Facem sex in bukatarie.eu te iubesc iar !"
imi place mult ce se intampla cu noi, ca viata capata un sens cand.suntem amandoi :X
"Ii place mult si masina ta.`E masina ei preferata.`Iubeshte mult buzunarele tale fraiere`. Ii plac banii tai si masina ta.`Vrea sa te faca` si nimic altceva!``"
te iubesc pana la capat...
"Diferenta dintre noi trebuie s-o batem in cuie, eu n`am prieten dar prietenuu` tauu` iti da`...*! ***"
e atat de fericita ea.are tot ce iubeam eu candva
o singura privire, scurteaza necuprinsul. o singura amintire, pastreaza neinvinsul
bby nu o sa ma pierzi! TE IUBESC!
viata ta n`are repeat, asta ti-o promit
Ti-am zis de mii de ori ca tin la tine stii bine...Shi tuh ai plecat de mii de ori ca asa ti se scoala tie!"
""•Crede`ma ca o lume va sti ca viata mea e la tine`•Crede-ma 0rcath` vei iuBi`...nu vei iuBi` ca mine`; x""
de dorul cui si de-al cui drag :X
tie doar tie ti-as da inima si inima si dragostea :X
cu tine ma vad in vis si iti marturisesc
o sa vina o vreme cand o sa ne fie bine la amandoi iar eu si acum si atunci am sa te iubesc
si daca strangi la piept pe altcineva sa numai ai parte de iubire in viata ta !
. surasul ei nu-i mai infloreste pe chip atunci cand tu o privesti!
sa numai poti sa razi cum numai pot nici eu, sa numai ai pe nimeni cum numai am nici eu, sa numai poti iubi cum numai pot nici eu si daca strangi la piept pe altcineva sa numai ai parte de iubire in viata ta .
""•Crede`ma ca o lume va sti ca viata mea e la tine`•Crede-ma 0rcath` vei iuBi`...nu vei iuBi` ca mine`; x""
"El a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat :-x Si a fost mereu cand toti pe la spate m-ati acuzat :-x"
"Pastrez in mintea mea clipele frumoase, si imi pare rau ca ele sunt singurele ramase.""
"De la distanta pare mica rau, Da` de-i aproape, e chiar imens sufletul sau... Pentru tine de neatins, Nu-s ca o stea, sunt chiar o stea. Te-ai prins?"
Spun ca nu`mi pasa, me imi pasa sa stii. Spun ca plec dar o sa ma`ntorc intr-o zi. Spun ca nu mi`e dor, dar sincer mi`e dor. Spun ca sunt ok cand de fapt nu mi`e usor!"
""• Sa faci diferenta dintre alte fete si fata ta. Ca toate te vor dar niciuna nu te va iubi cum te iubeste ea! :-x.""
Sunt o mie de lucruri ce imi aduc aminte mereu, doar de tine. te-am uitat in sufletul meu.
realizez cat de bine poa`sa-mi mearga!:X
Te iubesc mai mult decat te-am iubit ieri, dar nu mai mult decat o sa te iubesc maine.
Persoanele speciale sunt rare… noroc ca te-am intalnit… La multi ani din inima!
daca vrei mai multe, maria.ioana_17@yahoo. com, cu cel mai mare drag iti trimit
Sal:)
Statusuri triste:
-**incep sa te urasc pentru ca m-ai umplut de vicii. fumez clipe ca si km as fuma sentimente, beau vise ca si km as bea sperante. u m-ai facut sa urasc viata si tot ce are legatura cu ea. tie iti datorez clipele desarte in care am asteptat sa apara ceva mai bun in viata mea.in tine am avut incredere si am sperat ca nu o sa ma parasesti. dar si u la randul tau te'ai dovedit a fi doar un vis trecator in viata mea lipsita de importanta. datorita tie am invatat sa urasc si iti multumesc pentru acest sentiment. m-ai facut sa imi pierd speranta in orice si oricine atunci cand totul era mai frumos in viata mea.de aceea tin sa-ti multumesc pentru ca m-ai invatat sa urasc cu toata fiinta mea.acum datorita tie nu mai pot avea incredere in nimeni :((
-***Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
-****Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"
http://www.dedragoste.com/......enger.html
http://www.dedragoste.com/......enger.html
Salut. Poti sa intri pe sit-ul de cultura generala:www.conquiztador.ro Dar trebuie sa-ti faci cont
Constat ca nu pot face fata distractzyey realitatzy.asa ca incerc sa visezzz!
Urarea care ti-o trimit, n-o fac din obligatie,
Si nici nu vreau sa fac senzatie;
Simt doar ca-i ceva neimplinit:
La cumpana care-am trecut-o, intre ani,
Eu omisesem sa iti spun,, la multi ani!''
multi oameni vor sa vada cum semeni de-ai lor se prabusesc;
prea putini se incumeta sa-i ridice!
Sunt oameni care ne fac viata o sarbatoare, sunt sarbatori in care ne amintim si de ei!
2 keli se bat de la un pieptene
Cand eram mai mic
Nu stiam nimic
Dar cand am crescut
Mai prost m-am facut!
Dnd.invatz pisica sa latre
sufera cel ce iubeste iar cel iubit isi bate joc
sunt o fata haioasa
am un cap cat un balon
nu iubesc baietii
ca ma joc un joc!
jocul este o inventie
cat un caine cam asa!
cainii miauna porcul zboara
si ce sa mai faci?
pa!
Bula mergea pe strada.Vazuse un fluture.Il ia si il pune in caciula.Mergand spre casa, fluturele ii intra in gura si el nu putea sa zica fluture, zicea fara,, l''. Se duse la maica'sa: Mama! Mi-a intrat un in gura Ii da cu tigaia in cap.Se duse la taica'su: Tata, mi-a intrat un in gura li da cu telu' in cap.Se duse la sora'sa care se juca: Sora, mi-a intrat un. in gura. Ii da cu ursuletzu' in cap. Se duse la frati'so care era batausu' cartierului: Frate, mi-a intrat un fluture in gura.Il arunca de la balcon.
Ce am mai ras m-am gandit toata ziua ce stts sa pun tare sa stiti. sunt eu, nimeni nu ma face a fiu uh, uh nu poti face sa fim noi, amandoi, iar noi nu putem sa fim voi si voi nu puteti fi ca ei, asta e daca nu se poate
Inchide ochii si viseazaaa, mai bineee; din realitate EVADEAZA!
oricine are dreptul se fie prost dar unii abuzeaza de acest privilegiu(beietii de la mine din clasa, exceptie:Xmeu)
mai stii, atunci? cu msg? cred ca nu asta e poate atunci ma placeai, dar eu n-aveam curaj sa-ti zic, poate acum te plac eu dar. poate-i prea tarziu
dnd cu pisica in baie
ma pupi? eu te pup pe tine, tu pe mine, hai sa ne pupacim!
De cand eram mic am fost zapacit; atunci imi pierdeam suzeta si plangeam, acum imi pierd capul si nu ma regasesc!
te iubesc, te doresc, as vrea sa te iubesc dar nu-as putea pentru ca esti viata mea :X
Am un buchet
Dar nu e complet
Floare ce lipseste
Toderica se numeste!
Cand eram mai mic
Nu stiam nimic
Dar cand am crescut
Mai prost m-am facut!
Printre stele trece luna
Eu cu lacrimi o privesc
Cum sa fac sa ajung la tine
Si sa-ti spun cat te iubesc:X
brb ca va dau in cap!(glumeam)SERIOS!
Deja ii aud pe toti prietenii mei spunand:,, Ce frumoasa e dragoastea!``... dar eu sunt fericita si doar avandu'i prieteni. ma multumesc si singura
Sper sa primesc funda deoarece dupa parerea mea e bun raspunsul.
Nimic nu e gratis pe lumea asta, cu atat mai mult dragostea; ...de-aceea cand iubesti, trebuie sa suferi!
Un copilaş râde când vede că se apropie fiinţe vii, oricare ar fi ele.
E cea mai frumoasa, ca din poveste de un baiat aleasa, el o iubeste!
Mi-ai cerut o sansa s-arati ca nu esti ce pari, si ti-am dat, doar un minut sa dispari!
used to love her.
Nicio grijă. Îmi zâmbeste, strângându-mi mâna în timp ce ma conduce afară pe poartă. Vei fii mereu in singurantă cu mine!
Cred ca-i momentu` sa-mi arati ceva mai mult...[:X]
Credeam ca mor odata cu prima dragoste pierduta Si acum din partea mea oricine poate s`o ****!
when you go, would you ever turn to say "i dnt love you, like i did yesterday"
Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca, atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fii recunoscator :X
nu asa se termina toate povestile de iubire? unul pleaca, celalalt ramane.ramane prins in trecut, blocat intr-o iluzie pe care el o numeste "poveste de iubire".
Suficient de matura ca sa stiu ce vrei. Si suficient de copila ca sa ma prefac ca nu`mi dau seama.
Dar indiferent cat de tare doare tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare...
De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!
E atat de simplu, da' lucrurile cele mai simple sunt cele mai grele.
e langa tine cand problemele sunt multe`si tot ea e singura care are rabdare sa te asculte.
Sa pretuiesti mai mult dragostea ce ti se ofera, decat cea pe care trebuie s-o cuceresti.
O vezi cum pleacă, cu ochii goi. Eşti prea mândru sa o opreşti. Crezând ca vine inapoi.
uita-l. nu merita sa. l pastrezi!
azi? noi doi! maine? doar eu.
Tu crezi ca totul se-nvarte-n jurul tau? mai bine ar fi sa calculezi din nou
Tu mie nai ce sa-mi dai! De unde inima, ca nai.
Oamenii spun ca iubirea e magie. Dar magia e doar iluzie.
Da, e adevarat. Te-am vrut mult de tot, dar acum nu te mai vreau.
Dar ce as fac? Azi te iubesc .maine pa.
El: Iubeste-ma!
Ea: Te-am iubit.
Desi ar trebui sa le compui sinurica iti dau o mana de ajutor http://www.statusuri.ro/
P. S Funda:D
1Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!
2"lumea spune ca nu poti zbura. e o minciuna, nu crede in ea !
3Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza."!
4;x You`re my favourite drog ;x show me real love ;x"
5`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viatsa. Fiecare sfarsit are un nou inceput. •
6M-am schimbat si pot visa acum.Nu mai vreau sa cer.Voi obtzine oricum. "