1. Dacă îmi doresc o viață asa cum ai prezentat-o tu, mi-aș alege o casa la periferia orașului. Acolo e liniste si nu durează mult pana ajungi in centrul orasului.
2. Viata cu copii.
3. Căsătoria se face cand te simti pregătit... Eu personal o doresc pana in 30 de ani.
Pui intrebari existentiale, si fiecare are alta parere...
1. viata la oras, la tara e mai liniste, aer curat, dar mult mai putine posibilitati si "chalenges" pentru tine si pentru copii tai (trebuie sa te gandesti si la copii daca alegi sa faci copii)
2. copii sunt o bataie mare de cap, uneori innebunitoare, uneori satisfacatoare si chiar fericire, insa fara copii o sa ajungi SIGUR sa regreti mai devreme sau mai tarziu, cand o sa ai o varsta cand nu o sa mai poti
3. ar trebui sa te casatoresti tanar, pentru multe motive cum ar fi entuziasmul si dragostea care e (de obicei) mult mai puternica, cand esti tanar, DAR... ar trebui sa traiti impreuna macar un an (dar nu mai mult de 2-3) inainte de casatorie, sunt oameni care cred ca fac fata, dupa care se trezesc ca nu pot trai impreuna cu respectiva persoana, cat erati fiecare la casa lui si va intalneati 1-2 pe zi era una, insa, sa iti imparti viata in fiecare aspect, continuu, e altceva, si poate deveni absolut innebunitor!
1. La oras. Aici ai multe posibilitati de angajare, spitale in caz ca te vei imbolnavi, farmacii, magazine, te poti implica in o gramada de activitati in timpul liber in functie de ce hobby ai. De ex daca iti place sa citesti intr-un oras ca Bucurestiul ai de ales dintre multe biblioteci, timp sa ai sa mergi la ele. Daca iti plac animalele poti lua acasa un catel, pisica, papagal, etc. Daca iti place fotografia poti iesi in parcuri, etc.
2, Cu copii. Te ajuta sa elimini din egoism, sa iti dedici viata altcuiva in afara de tine si pana la urma copiii reprezinta materializarea iubirii dintre tine si partenera. In plus, arati ca esti un om responsabil.
3, Casatorie de tanar pentru ca dupa 30 de ani slabe sanse sa mai gasesti, devi batran pentru copii, plus ca drumul in viata se stabileste de tanar, nu dupa ce imbatranesti
1. Viata la ora si o casa la tara pentru weekend uri
2. Clar cu copii
3. pe la 30 ani
1. la oraș 2. cu copii. 3. de tânăr. dar peste 24-26 de ani ( parerea mea) adică tot îți trebuie ceva timp sa cunosti persoana iubită
1. Viața la țară dacă vrei să ai o viață mai liniștită
2. Cu copii pentru că îți face viața mai frumoasă
3. De tânăr(27-28)
Asta e părerea mea! Sper că te-am ajutat!?