Vorbeste cu parintii tai, poate de dau la pregatire la mate cu proful/profa cu care faci.
Stai calm. Invata cum poti, intr-un mediu relaxant. Încetează sa te mai stresezi, nu isi are rost stresul. Am o fișă interesantă cu foarte multe sugestii, daca doresti, putem vorbi pe whapp, mi-ar fi mai usor.
Uita te la probleme pe Youtube, gasesti o gramada de profi care explica ft interesant.
Pe ce profil esti?
Du-te la un psiholog, nu trebuie să crezi că ai vreo boală ceva, probabil îți este teamă că iei o notă mică / profesorul e prea dur / ce-or să spună părinții și colegii. Psihologul o să te învețe anumite trucuri, vei face anumite exerciții și cu siguranță va fi mai bine. De preferat un psiholog privat, nu neapărat cel de la școală. DAR, sunt anumiți psihologi școlari care sunt beton, sunt buni rău de tot! Și stai liniștit, eu în a 8-a am încasat la 4 și la 5, că aveam un profesor bulangiu și la teste mă durea burta, dar la examen am luat 10.
Va mulțumesc tuturor pentru sugestii, o sa încerc tot ce mi ati propus.
Dacă iti este greu sa înveți din clasa încearcă sa cauți pe you tube lecția respectiva poate vei înțelege mult mai ușor. așa am făcut și eu și am început sa înțeleg mult mai bine. succes