| Maximilian_Maxi_2000 a întrebat:

Am fost repartizat recent la liceu, un liceu foarte bun pe care mi-l si doream, dar nu si la specializarea dorita de mine si anume stiinte sociale. In clasele 5-8 am fost la o clasa de matematica performanta asa ca am facut foarte multa matematica. Specializarea dorita de mine era mate-info. As vrea sa stiu care sunt examenele de diferenta in cazul unui transfer la mate-info si care sunt plusurile si minusurile ale acestor doua specializari referindu-ma la materii si la bac. Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

Matematica, Informatica, Fizica, Chimie, Biologie - la aceste materii vei da diferente.

Poti sa te muti doar anul viitor.
Poti intreba profesorii in legatura cu examenele, daca tot esti in acelasi liceu.

La stiinte sociale nu faci informatica. Matematica, Fizica, Chimie, Biologie faci de doua ori mai putin decat cei de la mate-info in numar de ore. In schimb faci Istorie, Geografie, Limbi straine, Romana mai mult decat ei.

Teze:
Stiinte sociale: Romana, Logica, Istorie/Geografie, Limba straina moderna 1 (de obicei Engleza);
Mate-info: Romana, Matematica, Informatica, Fizica/Chimie/Biologie;
BAC:
Stiinte sociale: Romana, Istorie, Geografie/Logica/Psihologie/Sociologie/Economie/Filosofie;
Mate-info: Romana, Matematica, Informatica/Fizica/Chimie/Biologie;

La Romana - subiectele de la mate-info si cele de la stiinte sociale sunt diferentiate.

1 răspuns:
| Kiwibibilă a răspuns:

Dacă te transferi în semestrul 2 o să dai diferenţe la info.
Dacă te transferi la anul dai la mate m1 şi fizică.