Salut... n-ati facut decat sa vorbiti pe lângă subiect cu toții. In ce oras locuiesti? Mergi din nou la cei de la inspectorat si spune-le sa-ti dea niste informatii clare. Poti sa mergi la fara frecventa, "program" ce-l poti gasi in majoritatea liceelor/scolilor.La mine se numeste a doua sansa. Mai multe informatii noi nu-ti putem oferi, mergi si intereseaza-te din nou, insistă si o sa aflii.
Locuiesc in Bucuresti.
Am vrut sa merg din nou la inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti, dar au inchis la ora 14:00 astazi.
Ma voi duce luni din nou sa insist sa aflu mai multe. Insa speram ca, cineva poate stie exact procedura care trebuie sa o urmez; daca trebuie sa ma duc la un liceu anume sa intreb, sau daca trebuie sa predau actele la inspectorat, ceva ce as putea face sa am macar o idee.
Insa cred ca voi afla luni la inspectorat.
Iti multumesc mult pentru raspuns totusi!
Si cu ce l-ai ajutat pe cel care a pus intrebarea, ma rog? Fa bine si da-i un raspuns pertinent omului!
Intrebarea este vagă, neclara. De fapt, cu ce vrei sa te ajutam noi? Sfaturile sunt de prisos. In orice caz, a te lăsa de scoala este cel mai gresit pas pe care l-ar fi facut un om vreodată!
Iar car despre pasul pe care ar trebui sa-l faci...mai da o fuga pe acolo si incearca sa afli mai multe explicatii in privința asta!
Si pune-ti la punct gramatica limbii romane!
Scuze pentru gramatica.
Stiu ca a fost o greseala, una pe care vreau sa o repar prin a ma re-inscrie in clasa a 10-a.
Intrebarea mea este exact ce trebuie sa fac, unde trebuie sa ma duc? Care este procedura pentru o persoana care a abandonat liceul, are peste 18 ani, si vrea sa se intoarca in sistemul de invatamant?