Acel examen se da fizic, doar la anumite facultati. Nu la toate. La alte facultati, prezentarea licentei se considera si examen de licenta si consta in aceeasi nota. Adica una singura.
Acum, referitor la acel examen, in cazul meu, l-am dat. De greu, a fost greu, pentru ca au fost intrebari random din aproape toata materia de la facultate. Dar asta nu inseamna ca este asa si la tine. Nu trebuie sa te gandesti ca examenul este universal. Zic asta, pentru ca nu ai specificat facultatea, motiv pentru care ma face sa cred ca tu crezi ca examenul este universal. La o facultate, daca se da acel examen, o sa se dea din ceva, sub o anumita structura, la alta facultate o sa se dea diferit, cu o alta structura.
Gradul de dificultate este specific fiecarei facultati. La unele este mai usor, la altele mai greu.
Informeaza-te la facultateata, cum este si cand. Desi, ma astept sa nu mai dai acel examen. Concentreaza-te pe licenta pana atunci. In general notele coincid cu media pe anii de studiu (in general).
Sper ca m-am facut inteles ^_^.
Bafta la licenta si o zi faina in continuare!
Florin458 întreabă: