| Necunoscutu92 a întrebat:

am o întrebare, dacă la teza nu am mai avut timp sa arat cum mi-a dat acel rezultat și am pus doar răspuns, mă va puncta daca răspunsul e corect?

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă profa ta știe că ești un elev premiant, olimpic, bun la mate, nu-i va fi greu să creadă că l-ai rezolvat singur. Dar, dacă știe că ești un elev mediocru, ai note mici, și vede că ai scris direct rezultatul, fără să-i arăți rezolvarea, nu te va crede.

| johnnny123 a răspuns:

Cum adică "nu ai mai avut timp să arăți cum ți-a dat acel rezultat"? Ai rezolvat problema în gând?

Chiar dacă ai rezolvat-o pe o ciornă și nu ai mai avut timp să o transcrii, trebuia sa-i dai profesorului ciorna. Altfel de unde să știe că nu ai copiat rezultatul de la un coleg?

| AC4S4 a răspuns:

De obicei, 10-20% din punctaj se acorda pe raspunsul final.
Asta inseamna ca daca exercitiul valora un punct, vei primi 0.1-0.2.

Depinde si de profesor, cum mai spunea cineva. Insa, nu stim cine ti-e profesor, cum e profesorul. In mod obiectiv, asa se face. Se puncteaza putin raspunsul final. Importanta e rezolvarea in sine a exercitiului.

| GigelCostelCovrigel a răspuns:

Stim toti ca ai copiat. Asta poate sa iti bage pe gat profa.

| maddiecris22 a răspuns:

Nu vei primi punctajul maxim pentru ca nu ai aratat cum ai ajuns la rezultat si te va puncta doar câteva sutimi pentru el.Acum depinde si de profesor, unii punctează câteva sutimi, iar alții dau 0 puncte.