Te poți retrage oricând vrei, bineînțeles. Acum, noi n-avem de unde să știm cât de ranchiunoasă este profesoara. Dar dacă îi explici, să zicem, că nu vrei să te faci de râs, adică să-i expui un motiv plauzibil și serios pentru care vrei să renunți, nu văd de ce ar rămâne cu un cui împotriva ta. Iar absențele este obligată să ți le motiveze, atunci când aduci scutire de la medic, de exemplu. Dacă lipsești fără motiv, atunci, da, are tot dreptul să nu ți le motiveze.
Doamna a fost destul de insistenta, altfel nu cred ca acceptam. Prin motivarea absentelor ma refeream la motivarea absentelor pe care le-am primit pentru ca am mers la acea "pregatire". Multumesc pentru raspuns!
S-ar putea nici să nu aveți absențe puse, din moment ce s-a știut că vă pregătiți pentru olimpiadă.
Sa speram! Oricum, desi mama imi tot spune sa incerc (cica "am intrat in hora, trebuie sa joc), nu as vrea sa particip, avand in vedere ca nu avem baza solida. Va multumesc din nou!
Cu plăcere.
Pentru mine este o încântare când văd și tineri frumos educați. Se vede din felul în care te exprimi. Felicitări și ție, și părinților tăi!
S-auzim numai de bine!
Va multumesc!
Cred ca ar fi o greseala enorma sa renunti la olimpiada, in loc sa te ambitionezi si s ainveti pe rupte, fiindca ai sanse sa iei un 10 pe linie, pentru participare la olimpada si bursa de merit, deci TU ai avantaje foarte mari, mai mari decat ar avea profesoara.
S-ar putea sa aveti dreptate. O sa ma gandesc bine inainte de a lua aceasta decizie. Va multumesc pentru raspuns!