Salut, in primul rand nu trebuie sa te stresezi asa de tare pentru ca notele de la teste nu se trec in catalog. cel mai bine este sa fi foarte atenta acum la ora cat timp se face recapitularea, fa-ti rezumate de la lectiile din anul trecut, dar nu este nevoie sa inveti fiecare lectie in parte, invata definitiile si ideile cele mai importante, invata lectiile de care stii ca ati facut foarte mult anul trecut, de exemplu lectiile din care ai dat si teza pentru ca acelea sunt destul de importante si la materiile cum sunt desenul, religia sau educatie civica nu vor fi chiar asa de grele testele, matematica si romana vor fi mai grele, cam atat, plus ca majoritatea profilor o sa va spuna ce sa invatati pentru teste.
Nu te panica testele nu vor fi grele si nici nu se vor trece notele si mai ales ca esti o eleva buna, ar trebui sa ai incredere in tine, sigur mai tii minte de anul trecut, mai citeste din caietele vechi sa-ti mai reamintesti unele notiuni, succes si spor la invatat
Pai Mai ai caietele de anul trecut? Le poti folosi sa face un mic rezumat sau dut-e la o colega care le are.
P.S. Si eu sunt in clasa a 7 a si invat din caietele de anul trecut
Multumesc mult de tot pentru. tot ajutorul acordat. am caietele dar faza e ca sunt prea multe notiuni la atatea materii si timpul este ff scurt si nu stiu cum sa fac sa retin asa mult intr-un timp asa de scurt. :-s
Pai.Incerca sa inveti cat de cat din caetele vechi, sau sa ceri ajutorul colegilor, sa incerci cat de cat.
Dar nu-ti fa griji prea mari pentru ca nu vor fi trecute.
Eu sunt a 8-a si am aceeas problema. Si da mai este chiar o saptamana pana la testele alea. Incearca niste meditatii ca mine. Poate prinzi ceva intr-o saptamana.
anonim_4396 întreabă: