Stai linistit ca si cel mai bun coleg al meu a ramas la geografie si era cel mai prost.La examenul pentru corigenta i-a dat o foaie mare si a scris cateva randuri ce a stiut si asa a trecut.
"* M-a lasat corigent pentru mistouri, imi trebuia 6, iar ea mi-a dat 5 crying."
La mine nu e problema ca sunt "cel mai prost", mai degraba printre primii, dar tot anul am fost incostient si lenes, prin urmare, nu am invatat nimic, iar la sfarsit ""m-a lovit". Profa are pica pe mine, de asta imi fac cel mai mult grij...
Te-ai apucat de invatat abia ieri? E clara treaba! Incearca si tu sa inveti bibliografia aia ...Banuiesc ca va fi ca un test. Bafta!
Bună!
Examenul va dura aproximativ două ore.
Vei da examen scris şi oral care probabil va fi la tablă sau pe hartă.
Multa baftă! O zi bună!
La asta ma gandeam si eu... Vroiam ceva mai explicit, dar in fine, e deja seara, ar cam trebui sa ma culc. Multumesc pentru "bafta", o sa am nevoie. O seara buna.
* Probabil o sa ma uit si dimineata pe la 08 la raspunsuri, asa ca nu ezitati sa mai raspundeti (cei care stiti)...
* Inca nu m-am hotarat la cine sa dau funda.
* CUM SA SCAP DE STRESU` ASTA?
Am uitat sa ma mai raspund la intrebare. Am luat 9 , a fost foarte simplu, nu stiu la cine sa dau funda, dar cred ca o primeste watapp pentru ca a raspuns primul si a avut o oarecare dreptate.
Xlove64 întreabă:
anonim_4396 întreabă: