| ralucissima a întrebat:

Am terminat o facultate, sunt studenta la alta, la buget, si ma intreb daca voi intra la master tot la buget, le pot face pe amandoua la fara taxa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lavinia confunzi. Poti face si facultate si master la fara taxa.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stai un pic! Nu pricep? Legea spune ca, daca faci o A DOUA facultate, nu o poti face TOT la buget. Tu, cum ai reusit? Ceva e putred aici.

| ralucissima explică:

Doar a doua facultate am facut-o la buget, de fapt primul an. Dar media de anul acesta ma trece la buget din nou. Masterul se poate face fara taxa?

| Laviniaa a răspuns:

Poti face doar 3 ani bugetari. In rest totul se plateste. Deci daca cei 3 ani la facultate au fost la 'fara taxa', masterul il vei face la ' cu taxa'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti face o facultate si un master la fara taxa. Daca ce ai mai facut a fost pe bani ori daca astia de acum nu stiu ce ai mai facut tu.bravo tie! Fraudeaza sistemul pentru ca merita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut facultate la buget 5 ani si master 2 ani tot la buget, si e OK, ai dreptul la un ciclu de studii complet finantat de la buget, o singura data, adica o facultate (de cati ani o fi ea. 3, 4, 5), un master si un doctorat fara taxe...succes! Oana