| RedXenoonT5 a întrebat:

Buna Ziua. As avea o curiozitate, in 2019 am pauzat liceul in clasa a 11 a (la inceput) din cauza ca am plecat cu familia in afara. Situatia cu virusu s-a intamplat si din motive financiare si din lipsa de limba, nu am reusit sa invat limba tarii si sa ma duc sa imi continui studiile. Am in gand sa ma intorc inapoi in tara, dar nu stiu daca sunt ceva legi sau chestii in legatura cu asta. Sunt in clasa a 11a la inceput si in decembrie anul asta fac 20 de ani. Exista ceva legi sau chestii, care specifica ca nu pot sa continui studiile in mod normal? Multumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te poti inscrie oricand doresti la liceu, chiar daca ai 20 de ani, dar numai la cursul seral si poti termina clasele 11-12 si 13.
La seral se face 1 an mai mult, fiindca cursurile au numai 4 ore zilnic si se deruleaza de la 5 la 9 seara.

| anonimuIl a răspuns:

Tu nu mai ești clasa a 11 la zi acum. Tu o să te înscrii din toamnă în clasa 11 la seral și o să faci 11, 12 și 13. Acum tu nu mai ești elev la liceul ăla.

| anonimuIl a răspuns:

Credeai că la toamnă te duci în clasa a 11 la zi la acelasi liceu? Trebuie să te înscrii din nou ca orice om care are doar 10 clase ori la liceul ăla ori la alt liceu care are și seral.