| cin a întrebat:

Buna ziua,
As dori o recomandare pentru o facultate unde sa urmez un master pe Administare, management, in principiu economie, însă exclus contabilitate.
Poate sunt persoane care au urmat acesta forma de învățământ fiind plecați in străinătate, reușind sa meargă și la munca și sa termine și masterul la distanță.

8 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Ase-ul e ce trebuie

| cin explică (pentru ReddY25):

Este mai lejer și pot sa ma prezint doar la examene dacă ma înscriu la master?

| ReddY25 a răspuns (pentru cin):

Pai acolo poți alege practic forma de învățământ dintre:IF(cu frecvență), ID(la distanță) si FR(fără frecvență) din ce știu eu, astfel poți alege să înveți cum îți dorești tu, doar să-ți placă ce faci.Mult noroc!

| cin explică (pentru ReddY25):

ID, IF, IFR sunt doar pentru cei care urmează forma de licența, pentru cei la master este doar IF și am zis ca poate sunt persoane care stiu dacă este ID și pa master

| anonim_4396 a răspuns (pentru cin):

M-ai întâi trebuie să termini facultatea și să iei exmanele de licență, ca să te-nscrii la master.

De ce te mai înscrii la facultate dacă n-ai chef să mergi? Crezi că cei care merg sunt proști, iar tu ești deștept? Ăsta e angajamentul tău, să te duci la școală.

| cin explică (pentru anonim_4396):

Am terminat facultatea la Iași, la cuza, acum vreau sa ma apuc de master, însă m-am stabilit peste hotare cu munca. Nu consider pe nimeni fraieri, iar eu deșteaptă. Am fost și la buget. Am învățat, însă după ce te retragi din învățat și dai de munca, nu mai ai acel spor!

| anonim_4396 a răspuns (pentru cin):

Îmi cer scuze pentru afirmația pe care v-am făcu-o! Am crezut că sunteți clasa a-12a. Sper că nu v-am supărat!

| BeingSelfless a răspuns:

În mod normal, orice facultate de economie din universități oferă un astfel program de curs de licență, fie se numesc "administrarea afacerilor", fie "management".
De recomandat, cele mai bune facultăți sunt la:
ASE,
UBB Cluj,
UAIC Iași,
UNITBV Brașov,
UVT Timișoara,
UniBuc București.