| Alexandra0Bălan a întrebat:

Bună ziua, aș dori să reîncep școala, dar cu frecvență redusă. Am abandonat din cauza problemelor familiale în semestrul 1 al clasei a VIII-a, așa că ar trebui să o repet. Unde aș putea să fac asta online? Precizez că lucrez în diaspora, de aceea aș prefera online sau cu frecvență redusă, deoarece există probabilitatea de a reveni definitiv în țară vara viitoare. Atunci voi locui în Vaslui. Acest lucru mă împlinește foarte mult; sunt o persoană foarte inteligentă, cu cunoștințe generale și care învață foarte repede. Este stânjenitor... Vorbeam cu managerii despre proiectele companiei, iar apoi am fost întrebată ce studii am. M-a cuprins un sentiment ciudat. Trebuie să fac ceva în această privință! Orice sfat este binevenit. Vă mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista scoala cu frecventa redusa si nici online!
Exsita un program numit "A doua sansa" unde te poti inscrie sa-ti termini scoala generala, cursuri zilnice si apoi te poti inscrie la Liceu, curs seral doar si vei face clasele 9-13 fiindca seralul este 1 an mai lung decat cursurile de zi, fiindca se fac numai 4 ore pe zi, pentru cei care au depasit varsta admisibila.

| NLS a răspuns:

Nu iti poti echivala studiile din tara (si apoi continua), in tara in care te afli?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce povesti!
Adica tu nu ai absolvit nici macar 8 clase, dar vorbeai cu managerii despre proiectele companiei :)
Aaa, si "lucrezi in diaspora" :))

Te poti inscrie la forma cu frecvență redusă, dar prezența la orele de curs şi la toate activitățile din program este obligatorie!
https://www.edupedu.ro/......e-proiect/

| Dragobeta a răspuns:

Nu cred ca in clasa a 8-a ai frecventa redusa. Cum se spune mai sus, termina scoala acolo unde esti. Va fi recunoscuta in tara, dar va trebui sa-ti depui actele de studii.