| Renatateta6789un a întrebat:

Buna ziua! Aș dori un mic ajutor, dacă se poate. Am dat luni simularea la romana (cls a 12 a) și sunt nesigura în legătură cu anumite răspunsuri. Am fost extrem de emoționată și nu m-am putut concentra, ceea ce s-a văzut...La romana pot fi mai multe variante de răspuns de cele mai multe ori, nu doar ce este în barem, tocmai de aceea am nevoie de niște răspunsuri sigure. Menționez ca nu-mi amintesc exact cum am raspuns, insa, va pot oferi o idee si sa-mi spuneti daca e ok. La ex 4 de la sub 1A am spus ca autorii au oferit atenție publicului prin acțiunile lor (nu am formulat asa, dar ca idee), iar la ex 5 am spus ca muzica simfonica a creat o conexiune între autor și profesorul său și ca comunicau prin muzică. Înțeleg ca nu sunt cele mai bune răspunsuri, ținând cont ca baremul a oferit alte răspunsuri mai bune, însă, asa am gândit la momentul acela și asa am interpretat ideile. Nu ma pot concentra sub presiune și am mai lucrez la asta, dar îmi doresc să știu sigur dacă ceea ce am scris este greșit sau dacă pot fi luate în considerare ca variante de răspuns.

1 răspuns:
| Gavril111 a răspuns:

Incearca sa nu mai fii asa emotiva totusi ai 3 ore la dispozitie, daca esti pregatita n ai motiv sa-ti fie frica, daca raspunsul tau se leaga cu cel al lor din barem nu conteaza cum ai formulat, ti se va puncta.