Sper ca nu esti deja acolo! Daca da, asta e!--- daca nu, muta-ti gandul!
Facultatea este un fel de" hibrid"( ca multe altele, inventate ca sa potoleasca "foamea" de bani a universitatilor). Controlul si expertiza alimentelor o poate face un medic veterinar, un inginer tehnolog in ind. alimentara si chiar si un biolog sau un chimist. Pierzi timp, poate si bani( daca esti" la taxa") pentru o diploma pe care nu o poti valorifica --- laboratoarele de expertiza cauta medici, biologi sau chimisti iar industria alimentara cauta ingineri tehnologi.
Vorbesc in cunostinta de cauza---am lucrat 7 ani in domeniul sigurantei alimentului si am o specializare care imi permite munca de control si expertiza produselor alimentare.
In periplul meu profesional niciuna din cele 3 persoane intalnite, cu licenta in aceasta specializare, nu lucra in profesie --- unul era(de nevoie, probabil!) angajat ca muncitor intr-o sectie a unei fabrici iar celalti doi, pe post de agenti de vanzari, vindeau aditivi pentru ind. alimentara.
anonim_4396 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: