| ias1332134 a întrebat:

Buna ziua, astazi am fost la unul dintre liceele care au invatamant liceal cu,, frecventa redusa", cu specializarea,, Stiinte Sociale". Eu inainte fiind pe profil economic. Acum ca sa pot intra in acest program am nevoie sa iau cateva examene de diferenta, mai exact, logica, fizica, sociologie, iar eu sunt noc cu astea. Nici nu stiu cum arata astea... cum as putea sa invat pentru un examen la o materie daca nici nu stiu cum arata ea? Ma poate ajuta cineva care a trecut prin exemplul asta? Ma poate ajuta cu o data de contact, sa-mi pot face o idee? Sa stiu ce sa invat si cum? Cei de la liceu nu mi-au dat prea multe.

1 răspuns:
| LisaJulie a răspuns:

Diferențele nu sunt grele! Sociologia și Logica au fost printre materiile de baza la mine și eu fiind pe profil uman asa ca le mâncam pe pâine mai ales sociologia și psihologia unde profesoara ne asculta la fiecare ora și nici nu ne dadea note ci puncte iar la final ne dădea note! Eu consider ca trebuie sa îți faci rost mai întâi de manuale iar apoi sa vorbești cu cineva care este la științe sociale sa îți dea la logica și sociologie caiete de pe care sa copiezi și sa înveți! La fel trebuie sa faci și la fizica unde trebuie sa te uiți și peste exerciții și probleme! Nu uita sa și întrebi persoane de la științe sociale cu note mai bune sa îți explice! Bafta!