"sa stau macar un semestru acolo dar eu nu vreau,"
nu e după ce vrea mușchiul fiecăruia. după a 9 a te muți dacă media-ți permite
Probabil ca ai pus tu greșit opțiunile. Este vina ta. Nu știu dacă se poate ce vrei tu sa faci, stai acolo un an și te transferi unde vrei. O colega de a mea a avut media 7, 5 și nu a fost repartizată, deci se poate și mai rau
Salut, optiunile nu au fost gresite pentru ca au fist facute impreuna cu mai multe persoane din care o mama a unei eleve care mai are 3 copii prin care au trecut pe aici anii trecuti, si eu am o colega cu media 7, 5 nepartizata.
Hei...Crede-ma, si eu am avut un soc anul asta! Media mea este 8, 66 si am intrat la un liceu la care media din 2019 a fost 7.87. Mediile au crescut foooarte mult. Te poti transfera dupa clasa a 9 a, doar ca o sa ai nevoie sa ai media egala sau mai mare ca ulima media cu, care s-a intrat la acel liceu pe acel profil, va trebui sa dai un test la lb. romana si matematica ( daca vrei la un liceu teoretic) si o suma de bani pentru ca da. Eventual cred ca poti ceda locul si te-ar putea repartiza din cea de a doua repartitie dar nu cred ca ar fi o idee buna..Si eu ma gandesc la un tranafer dupa a 9 a, dar poate imi voi schimba parerea. Liceul nu conteaza asa mult, depinde si ce vrei sa faci pe viitor!
Eu voiam sa merg la mate-info deoarece m-a pasioneaza dar am pus alte profile ca sa nu raman pe dinafara, daca nu puneam Traian Vuia electric pe ultima optiune ramaneam afara si nu mi se pare corect ca ei mai au si clasa mate-info cu media 6, 66, anul asta a fost o mare prostie!
Imi pare rau sa aud asta, sper sa se indrepte lucrurile. Ai dreptate.