| Silvya8722 a întrebat:

Buna ziua, băiatul meu a împlinit 18ani in noiembrie anul trecut, a făcut demersurile pentru alocație dar nici în momentul de față alocatia nu i-a intrat pe card.Ma puteți ajuta cu o părere va rog?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa mearga acolo unde a facut demersurile, sa vada de ce nu s-au trimis actele pentru alocatie, ca numai asa se explica lipsa platilor.
In orice caz, majorul de peste 18 ani, poate primi in continuare alocatie peste varsta de 18 ani, doar daca este inca elev, sau este student.

| Silvya8722 explică (pentru Violleta2022):

Cei de la liceu mi-au spus că au trimis actele la inspectorat, doar că cică nu sunt suficienti angajați...și sunt multi că băiatul meu

| Lioana a răspuns:

Trebuie sa ridice personal alocatia de la posta.
Asa a primit si fiica mea dupa ce a implinit 18 ani.

| Silvya8722 explică (pentru Lioana):

El are cont deschis pentru alocație la BRD.el lua alocația pe card.Iar de la poștă trebuie sa ne vina un aviz acasă?

| Lioana a răspuns (pentru Silvya8722):

Dupa implinirea varstei de 18 ani, trebuie reactualizate datele de card.

| mi25 a răspuns (pentru Silvya8722):

Pe ce card a primit alocatia? Nu are nimic de a face posta aici. Baiatul sa faca cerere la Direcția Judeteana de Asistență Socială și Protecția Copilului sa-i puna alocatia pe cardul lui.

| Batters67 a răspuns:

De cand copilul implineste 18 ani nu mai are dreptul la alocatie asa ca nu va intra niciodata pe card, zi frumoasă

| elemonis a răspuns (pentru Batters67):

Buna.
Gresit! Daca inca e la scoala o primeste.
De exemplu poate fi in clasa a 11 sau a 12 a cand are 18 ani, in functie de varsta la care a fost dat la scoala.

| Silvya8722 explică (pentru Batters67):

Alocația se acordă în continuare atâta timp cât urmează școala...liceu,facultate,până la vârsta de 24 de ani

| Batters67 a răspuns (pentru elemonis):

A...pai scuza-ma

| mi25 a răspuns (pentru Silvya8722):

Pana la 26 de ani.