| Wordofthat999999 a întrebat:

Buna ziua! Ce agenție pentru consultanta este mai buna pentru aplicare: Universalio, Integraledu sau Edmundo? Fratele meu vrea sa aplice anul viitor la facultate în Olanda sau Danemarca pentru pictura și arte plastice, dar am înțeles ca au existat cazuri care le-au fost refuzate aplicațiile la Integraledu. Dacă cunoașteți alta agenție bună va rog să-mi spuneți, mulțumesc!

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Edmundo.

| Wordofthat999999 explică (pentru sadrian46):

De ce?

| sadrian46 a răspuns (pentru Wordofthat999999):

Experiența cunoștiinelor mele care au plecat prin ei.

| carevaescu a răspuns:

Cel mai bine își face o listă a facultăților care într adevăr merită să se ducă în Olanda sau în Danemarca pentru ele, nu sunt multe la număr, și aplică direct.

Are să vadă că fiecare facultate are cerințe proprii, și nu ar face rău să se străduiască să le îndeplinească.

Nu sunt multe facultăți de arte plastice în Olanda sau în Danemarca care ar merita să se deplaseze până acolo pentru ele. Dacă nu intră în acele facultăți bune ar fi mai benefic lui să urmeze o facultate în țară - doar o opinie personală.

Orice caz eu nu aș avea încredere în aceste agenții. Dar nu cred că așteptările mele sunt necesaremente aliniate cu ale fratelui tău.