| Deea_3705 a întrebat:

Daca am terminat facultatea de litere spaniola-franceza anul acesta dar nu am putut susține licența din cauza unor motive personale ale domnului profesor, pot preda? Daca pot, ce trebuie sa fac? Multumesc frumos! O zi buna!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu exact, intreaba la ISJ din judetul unde vrei sa profesezi, de altfel de acolo afli si daca au locuri pentru suplinitori, la ce materii si de ce ai nevoie.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti preda dar doar ca suplinitor. Pentru a fi profesor este nevoie de licenta si sa fi facut modulul didactic.

| Deea_3705 explică (pentru Ioandelasal):

Am facut tot modulul, doar licenta nu o pot da acum, ci in februarie cand domnul profesor se va simti mai bine.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Deea_3705):

Din cate stiu licenta nu depinde de un singur profesor, cel putin asa era cand am dat-o eu, este adevarat ca in urma cu multi ani.

Asa este, dar pe literatura sunt doi profesori in universitatea mea, acesta care acum are probleme de sanatate si celalalt care nu mai are locuri. Ca profesor suplinitor trebuie sa mai dau un examen? Cand anume?

Multumesc frumos pentru tot.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Deea_3705):

Nu stiu exact, intreaba la ISJ din judetul unde vrei sa profesezi, de altfel de acolo afli si daca au locuri pentru suplinitori, la ce materii si de ce ai nevoie.