| LucianMihai7 a întrebat:

Buna ziua,daca nu am numarul minim de credite pe primul semestru, spre exemplu imi trebuie 15 si eu am doar 10. Ce se intampla in acest caz, le pot recupera in semestru al 2 lea? Nu stiu ce sa fac ca nu am prezentele la ore si am inteles ca nu intru pe primul semestru la examene si o sa raman cu vreo 3 restante
Un sfat va rog

2 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Dacă nu ai numărul minim de credite, este posibil să ai dificultăți în accesarea examenelor, dar poți recupera creditele restante în semestrul II, prin participarea la cursuri suplimentare sau sesiuni de recuperare. Este important să discuți cu tutorii sau cu secretariatul facultății pentru a înțelege procedurile specifice și pentru a găsi soluții pentru a te pune la zi.

| RoCkKiD a răspuns:

Treaba asta e diferita de la universitate la universitate deci trebuie sa verifici regulamentele interne al universitatii pe care probabil le gasesti la ei pe site.

In general numarul de credite pe care le-ai obtinut conteaza la nivel de an, nu la nivel de semestru dar na, cine stie ce reguli sunt al universtiatea ta.

In general daca nu ai numarul minim de credite trebuie sa repeti anul. Daca ai numarul minim de credite, treci in anul urmator dar ramai cu restante la materiile din anii trcuti pentru care inca nu ti-ai luat creditele. Poti sa o duci asa pana ajungi la licenta, din momentul ala trebuie sa iti iei toate creditele restante ca sa poti sa sustii exemnul de licenta.