| Diminaku a întrebat:

Diminaku aici. Aș dori să știu unde pot să găsesc rezultatele la evaluarea națională din anii 2017 și 2018. Mai exact pe județul Hunedoara și mai exact orașul Petroșani, dacă nu, doar pe Hunedoara. Dacă se poate linkul direct către tabeluri sau un link care duce la pagina exactă ar fi minunat. Vă rog, nu-mi repetați de site-ul oficial decât cu un link direct unde am nevoie, m-am învârtit pe acel site fără a găsi absolut nimic decât o durere de cap. V-aș ruga de asemenea să fie site-uri de încredere, deja încercate și cu informațiile puse la sigur. Mulțumesc mult! Dacă mă ajută careva să știi că mă ajuți enorm de mult!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nici n-o sa le gasesti pe 2017! S-au sters. 2018 aici: https://bit.ly/2JshYZ8

| Diminaku explică (pentru Salontanul):

Hey, Salontanul, am o întrebare. Ce înseamnă dacă nu îmi găsesc numele în tabel? Și ce ar trebui să fac?(astea sunt două de fapt, dar asta e). Parcurgând tabelul, mi-am găsit orașul, școala și am dat și peste numele unor colegi de-ai mei. Dar eu pur și simplu nu apar! Trec de elevi, de oraș și de școala mea, și eu nici unde!
Și mai am ceva întrebări. Sunt la profesională, datele despre evaluarea națională pe care am dat-o sunt în dosarul meu de la liceu? Deasemenea, acestea se află într-o arhivă la fosta mea școală gimnazială? Și dacă nu-mi pot găsi notele de la examen, se poate face transfer de la liceul la care sunt la altul fără acestea?
Ow și chiar și așa m-ai ajutat mult, acum sunt sigur de anul în care am avut evaluarea! Mulțumesc!

| Salontanul a răspuns (pentru Diminaku):

Daca nu-ti gasesti numele poate fi o eroare. Datele alea sunt la scoala unde ai dat evaluarea (unele licee au si clase gimnaziale). O cerere trimisa prin posta si vei primi o copie. cererea trebuie s-a o scrie unul dintre parintii tai (banuiesc ca esti minor) si sa o trimita prin posta cu confirmare de primire ca banuiesc ca scoala este inchisa. Daca este deschisa sa o depuna la registratura si sa primeasca numar de inregistrare din registrul de cereri si sesizari. Ei au obligatia legala sa raspunda in cel mult 30 zile.

| Diminaku explică (pentru Salontanul):

Voi încerca, mulțumesc!

| Salontanul a răspuns (pentru Diminaku):

Multumesc si eu!

4 răspunsuri: