Nici n-o sa le gasesti pe 2017! S-au sters. 2018 aici: https://bit.ly/2JshYZ8
Hey, Salontanul, am o întrebare. Ce înseamnă dacă nu îmi găsesc numele în tabel? Și ce ar trebui să fac?(astea sunt două de fapt, dar asta e). Parcurgând tabelul, mi-am găsit orașul, școala și am dat și peste numele unor colegi de-ai mei. Dar eu pur și simplu nu apar! Trec de elevi, de oraș și de școala mea, și eu nici unde!
Și mai am ceva întrebări. Sunt la profesională, datele despre evaluarea națională pe care am dat-o sunt în dosarul meu de la liceu? Deasemenea, acestea se află într-o arhivă la fosta mea școală gimnazială? Și dacă nu-mi pot găsi notele de la examen, se poate face transfer de la liceul la care sunt la altul fără acestea?
Ow și chiar și așa m-ai ajutat mult, acum sunt sigur de anul în care am avut evaluarea! Mulțumesc!
Daca nu-ti gasesti numele poate fi o eroare. Datele alea sunt la scoala unde ai dat evaluarea (unele licee au si clase gimnaziale). O cerere trimisa prin posta si vei primi o copie. cererea trebuie s-a o scrie unul dintre parintii tai (banuiesc ca esti minor) si sa o trimita prin posta cu confirmare de primire ca banuiesc ca scoala este inchisa. Daca este deschisa sa o depuna la registratura si sa primeasca numar de inregistrare din registrul de cereri si sesizari. Ei au obligatia legala sa raspunda in cel mult 30 zile.
Voi încerca, mulțumesc!
Multumesc si eu!