Este ok nu iti face griji.
Asa m-am gandit si eu prima data, la primul curs de analiza cand a inceput proful sa ne insiruie pe tabla niste lucruri de... ma uitam pe fetele colegilor sa vad daca mai este vreunul surprins ca mine. Dar multi ascundeau asta, serpii . Dar sunt sigur ca la fel erau si ei.
Sunt abia primele saptamani, pana la sesiune mai este. Da, acelea sunt teorii si atat. Cand o sa faceti probleme la seminarii o sa intelegi mai bine cum sta treaba. Daca nu o sa intelegi nici atunci, nu e bai. Tot o sa treci.
La examen in sesiune o sa fie (in unele cazuri) si parte de curs si de seminar, de exemplu sa scrii si sa deduci formula lui Taylor +sa o aplici. Pai o iei fix ca ce a zis proful la curs. Poti sa o inveti pur si simplu tocind si sa o scrii, desi cam asta o sa faci si cam asta fac toti. Adica na... o sa trebuiasca sa te gandesti la fiecare coeficient unde vine si de ce. Dar ai prins ideea. Dupa nu o sa te mai intrebe nimeni aceste lucruri de la analiza, iti garantez.
Adica o sa mai fie folosite prin facultate, dar o sa se reduca mult.
Deci nu iti face griji, este normal. Tu invata cand trebuie si ce trebuie si mai ales in sesiune. Anii o sa treaca imediat, iti garantez. O sa razi si o sa iti amintesti cu placere si cu mai putina placere aceste ore, impreuna cu prietenii tai.
Sper ca te-am mai incurajat putin. Inca o data, nu iti face griji. Seara faina sa ai si bafta in tot ceea ce faci ^_^
Mersi mult de raspuns chiar aveam nevoie de o incurajare!
Cu placere. Mai am si altele in sac daca vrei, oricand
CordovanRaul întreabă: