Cu siguranta nu-ti va fi foarte usor avand in vedere problemele tale dar daca ai vointa suficienta vei reusi. Merita incercat!
Depinde ce probleme ai. Ar putea chiar sa te ajute! Daca esti rârâit merge franceza, daca esti sâsâit spaniola, hâhâit rromani
Sunt sasait, si da vreau sa invat si spaniola . Franceza nu-mi place.
Dă-i 'nainte, nu e un impediment ceea ce zici
Eu pot sa te ajut, poate nu ai încredere în mine dacă îți spun că nu am nici măcar 14 ani, dar m-am născut și locuiesc în Spania, Catalonia, unde se vorbesc douo limbi: Catalana și Spaniola. E foarte ușoară spaniola, catalana nu merita. Și eu am ceva probleme la vorbit, de când eram mica, dar cui ii pasa. Nu contează dacă ești rârâit sau sâsâit, e chiar ușor de învățat indiferent de accent sau unde locuiești. Poate asta te ajuta:
Hola /ola/=salut (poți saluta tot mereu așa, e ca un fel de "Bună", "salut"...)
¿Cómo estás? /como estas?/=cum ești? / Ce faci?
Me llamo (tu nombre). /Me iamo (numele tău)/ = ma numesc (numele tău)
Estoy muy bien /estoi muy bien/= ma simt bine/Sunt bine.
Porfavor/porfavor/=te rog (frumos)
Gracias /grasias/= mulțumesc /mersi
¡Salud! /salud/= sănătate!
Dacă vrei mai multe te pot ajuta. Cu placere!
Buna, e in regula. Cauta ma pe faccebok : Andrei Teodorescu.
Nu am Facebook, dar am Insta
Insta: AndreiGteodorescu
Esti sigur? cel mai apropiat nume asemanator cu al tau e andrei_c_teodorescu nu te gasesc pe numele care mi l-ai dat
Andregteodorescu, la poza de profil sunt eu si in spatele meu e cazinoul din Constanta.
Okey : )
Sorry ca nu te-am cautat pana acum, dar era de prevazut ca era sa fac ceva nasol cu care sa imi blochez contul de insta... dar l-am recuperat! Si intrebarea mea este, ti-ai schimbat poza de profil si apari doar tu, ai 24 de ani si esti ''therapist''? (am scris expres in engleza findca imi place mai mult cum se scrie) )))
Lesin. Da
Tot este in decriere
Te chinui sa mi dai follow de 2 saptamani. Poate mai mult. Da mi instagramul tau.
alexcatalin13 întreabă: