Cel mai simplu e un site, gasesti pe net modele si tutoriale de nu ai timp o viata intreaga sa le citesti
Cel mai simplu e un site, este mai simplu de prezentat si gasesti multe tutoriale "ajutatoare"
Salut. Poti sa intri aici http://www.atestatultaulainformatica.info/ sa verifici niste modele de atestat si in cazul in care te hotarasti asupra unui atestat in html sau fox pro, trimite-ne un email si poate te putem ajuta
Mi se pare foarte interesant site-ul pe care mi l-ai trimis, doar ca profele ne-au spus sa nu il cumparam, pentru ca daca l-au avut si altii se pot prinde si nu-l luam. Tu poti face si ''la comanda''? Gen, eu sa iti spun tema si apoi sa-l cumpar? Am studiat site-ul, dar prefer sa te intreb direct. Mersi frumos!
Buna,
Sigur ca fac si la comanda, da-mi add pe mess la id-ul atestatultaulainformatica si discutam acolo mai multe
Neata! Eu nu am mai folosit mess de ceva vreme si am incercat sa intru pe el aseara ca sa iti dau add, dar nu a mers, desi l-am dezinstalat si reinstalat de cateva ori. Am putea vorbi pe mail, desi dureaza ceva, sau skype, sau orice alt mijloc doresti. Mersi
Buna,
Putem vb pe skype. Id-ul este atestatultaulainformatica.