Cel mai bun este Racovita dar nu ai media necesara sa intri acolo.La ce profil te-ai gandit? Incearca Babes, Popoviciu, Blaga
Real-Stiinte ale naturii. Ideea e ca eu nu sunt din Cluj dar ma mut acolo, de aceea am nevoie de ajutorul vostru . Tu la ce liceu esti?
Eu am terminat liceul.Nu au pe edu.ro cataloage online cu mediile din anul trecut? La Victor Babes sigur intri la stiintele naturii, dar cred ca sunt si alte posibilitati.
Nu au cataloagele, doar niste medii aiurea. La Victor Babes m-am gandit si eu ca as putea merge, insa nu stiu cum e..tocmai pentru ca nu sunt din Cluj imi este greu sa decid Dar multumesc oricum pentru ajutor! Daca nu merg la Victor Babes la Stiinte ale naturii atunci la George Cosbuc, la stiinte sociale probabil
Mai bine stiintele naturii, este un profil mai bun.Si cosbuc vor avea stiintele naturii, 8, 07 sau chiar si in Lucian Blaga, au de anul asta si stiintele naturii
Problema este ca la Cosbuc limba de predare este germana, iar Lucian Blaga este destul de departe. Am mai luat in considerare si Iulian Pop, dar nu stiu cat de bun este si daca are rost sa fac economicul.
Toata povestea nu este sa te duci la cel mai bun liceu.Trebuie sa stii ce calitati ai si ce ai dori sa faci in viata asa incat sa te orientezi pe un liceu care sa te ajute sa ajunci ce vrei.Degeaba te duci la cel mai bun liceu la o clasa de mate-info daca tu vrei sa te faci doctor.
Si apropo, liceele bune implica elevi foarte buni care pot face fata.Media ta este putin cam pica pentru un astfel de liceu.Te sfatuiesc sa te mai gandesti la ce vrei sa faci cu viata ta.